Tips pentru un plus de frumusete

Tips pentru un plus de frumusete
  calendar_month        
Daca ar fi sa definim conceptul de "frumos" cu siguranta ca nu vom reusi si asta din cauza faptului ca nici o definitie propusa de noi nu v-a reusi sa-i impace pe toti. Este o arie mult prea vasta. Frumusetea poate fi variata, nu neaparat fizica, ci si psihica sau ceea ce o persoana considera frumos nu este neaparat etalonul frumusetii si pentru o alta persoana!

Pentru a fi frumoasa nu este nevoie sa ai calitati deosebite, ci trebuie doar sa stii sa te valorifici. Asa ca urmareste tips-urile prezentate mai jos si succesul plusului tau de frumusete e aproape garantat.

Ai incredere in puterea mintii: "Esti frumoasa cand esti tu insati, cand iti lasi sufletul sa vorbeasca!". Repeta-ti zi de zi acest lucru! Lipeste-ti post-it-uri peste tot care sa cuprinda sintagma: "Sunt cea mai frumoasa si cea mai desteapta" si vei vedea cum o stima de sine pozitiva va duce la rezultate benefice asupra frumusetii tale exterioare.

Emana frumusete interioara: Si cum poti face altfel acest lucru decat fiind increzatoare in tine, in fortele tale, aratandu-te mereu binevoitoare si amabila. Fii mereu cu capul pe sus si nu uita sa zambesti, chiar daca te afli intr-o indispozitie cumplita! Nu arata tristete, bucura-te de fiecare minune a vietii! Incearca sa faci o lista a tuturor calitatilor tale, invat-o pe de rost si constientizeaza motivele pentru care tu meriti mai mult!

Inhiba-ti defectele, apoi corecteaza-le: Cum nimic nu este perfect, avem si noi defectele noastre, de aceea te indemn sa reflectezi la ele. Nu te lasa descurajata daca lista va fi destul de consistenta, ci "repara-ti" imaginea de sine si lucreaza spre a adopta o atitudine pozitiva!

60591.jpg

Cinsteste-te: de fiecare data pentru realizari, pentru vise implinite, pentru munca depusa! Fii recunoscatoare cu tine insati, dar nu ii uita nici pe cei care te-au ajutat!

Rasfata-te: Mergi si cumpara-ti o floare, da fuga pana la o librarie si delecteaza-te cu o carte buna, mergi la un masaj, plimba-te, bucura-te si lasa-te rasfatata de razele soarelui si nu uita in ultimul rand sa iti zambesti! Foloseste-ti imaginatia si gandeste-te mereu ca tot ceea ce faci, faci pentru tine!

Alinta-ti ranile sufletesti: Desi ai suferit, invata sa ierti, dar sa nu uiti. Treci mai departe! Bucura-te de viata, nu te teme de ea! Nu e suficient sa crezi in miracole, ci trebuie sa te si bazezi pe ele!

Incearca sa aplici aceste sfaturi si vei vedea ca imaginea ta noua pe care o vei promova va atrage din ce in ce mai multi ochi curiosi!

Recomandari