Top cele mai faimoase 10 personalitati

Top cele mai faimoase 10 personalitati
  calendar_month        
Aceste personalitati au reusit sa se mentina in timp fie pentru ca au facut lucruri remarcabile fie pentru ca au starnit scandaluri de proportii.


Nelson Mandela

Nu vi se pare ironic ca o persoana care si-a petrecut cea mai mare perioada din viata in inchisoare e primul pe lista? Cand te gandesti ca simbolizeaza lupta impotriva politicii de stat din South Africa, la un nivel mic, si lupta importiva rasismului in general, la un nivel mai mare, nu , nu mai este surprinzator ca e primul pe lista.

Bill Clinton

La bine si la rau, popularitatea lui Clinton a fost foarte mare. Si nu doar americanii au observat asta. Timpul sau din birou a fost umbrit de timpul petrecut cu activitati extracuriculare. Din pacate, americanii au avut un interes imens asupra vietii personale, si nu a vietii sale profesionale. De altfel tot timpul jurnalistii au avut subiecte interesante asupra lui.

Cindy CrawfordDe departe cel mai de succes model din toate timpurilor. Cindy Crawford este cel mai usor de recunoscut model. Cu frumuseata sa care te lasa fara cuvinte a reusit sa aduca fetele de la nivelul de model la super model. Altfel au crescut salariile pentru supermodele, fiind mult mai mari decat ale barbatilor. Bravo Cindy!

Madonna

Probabil cea mai antrenata femeie din toate timpurile. Madonna a captivat audienta live in stadioanele din intreaga lume. A plantat dorinte in mintile tinerilor fani. "Fata materialista" a trecut cu siguranta prin multe stadii. De la virgina (cu siguranta a fost candva) , la fata rea, la mama spirituala, n-a dezamagit niciodata presa, oferindu-le subiecte.

Fidel Castro

Fidel si prietenul lui Che sunt cu siguranta cunoscuti de toata lumea, in ciuda politicii pe care o adopta. In timp ce multa lume il critica pe Fidel din diferite motive, s-a mentinut impotriva timpului ca o persoana foarte cunoscuta si importanta.

89596.jpg

Michael Jordan

Michael Jordan este cel mai popular atlet, probabil din toate timpurile. A ajutat baskteball-ul sa fie foarte cunoscut si de asmenea a reusit sa fie marca Nike si nu doar atat. Dar a ajuns acolo jucind mai bine, driblind mai bine si muncind mai mult decit oricine altcineva de pe teren. "Just do it , Mike". De fapt Air Jordan e singurul om care ar putea sa aiba 6 degete la o mina, si totusi sa arate bine.

Muhammad Ali

Zboara ca un fluture si inteapa ca o albina in ringul de box, si nu te mira daca primeste atentia fanilor sportului. Schimba-ti religia ( si numele ) si primesti atentia tuturor. Asta a facut Muhammad Ali. Astazi simbolizeaza unul dintre cei mai populari sportivi combinat cu lupta sa impotriva bolii Parkinson.
89597.jpg


Michael Jackson

Michael Jackson e cel mai cunoscut artist din toate timpurile. In ciuda scandalurilor provocate, de mic. Muzica si vocea sa au facut inconjurul lumii si a intrat in inimile si mintea tuturor.

Papa

Nici o persoana nu e mai usor de recunoscut decat Papa. Poate sa conduca ambele religii si altele sa-l urmeze cu un singur cuvant. Nu e nevoie sa spunem mai mult.

Recomandari