Tu, el si... cea mai buna prietena

Tu, el si... cea mai buna prietena
  calendar_month        
Sunteti nedespartite. Va imprumutati haine, farduri, dormiti deseori peste noapte una acasa la cealalta, insa vine un moment cand nu mai puteti imparti chiar totul: atunci cand in relatia voastra de "siameze" intervine un al treilea personaj: noul iubit al uneia dintre voi.

Daca pana atunci erati obisnuite sa faceti totul impreuna acum situatia se va schimba un pic, caci vei petrece mai mult timp cu noua cucerire, fapt care la un moment dat va deveni suparator pentru cea mai buna prietena care se va simti neglijata.

In acel moment insa, iti vei da seama si de relatia ta cu ea: cat de independenta este amica ta ca persoana, daca este acel gen de prietena care doreste sa fie si sa aiba aceleasi lucruri ca si tine, dorindu-si pe ascuns sa fie copia ta fidela, sau daca este o persoana independenta, echilibrata si care are propriile idei si dorinte.Petrecand mult timp impreuna este normal sa incepeti sa va asemanati in gesturi si comportament, dar asta nu inseamna ca trebuie sa va pierdeti din propria personalitate care va defineste ca persoane.

Va trebui sa-ti imparti timpul inteligent intre iubit si prietena astfel incat nici unul dintre ei sa nu devina "fost" din cauza celuilalt.

Stabileste o zi a saptamanii in care sa iesiti toti trei sau sugereaza-i iubitului tau sa vina cu un amic ca sa puteti iesi in patru in oras, si poate astfel ii faci si lipeala prietenei.
Nu renunta insa la lucrurile "intre fete" si mergeti in continuare impreuna la sesiuni de shopping si cabinete de infrumusetare unde veti recupera timpul pierdut.


Prietenia este cu siguranta cel mai frumos lucru, dar trebuie sa invatam sa construim acetse relatii care au nevoie de timp, incredere si compromisuri. Vorbe din popor spun ca prietenia poate dura o viata pe cand o relatie foarte putin, de aceea nu trebuie neglijat cel mai bun prieten, dar depinde foarte mult si de prieten: daca se bucura pentru ceea ce ti se intampla, daca este intelegator si merita sa fie numit: cel mai bun prieten. In astfel de situatii iti dai seama daca merita pusa in aplicare vorba din popor.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce faci cand se strica masina?
  • person

    "cea mai buna narghilea este in orient cafe, bucuresti."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right