Twilight - garderoba actorilor

Twilight - garderoba actorilor
  calendar_month        
Cine nu a vazut Twilight si nu s-a indragostit de cei doi? Bella si Edward traiesc o frumoasa poveste de dragoste in Twilight.


Haideti sa aflam mai multe despre garderoba lor.


Graderoba Bellei

"Mi-am dorit sa o imbrac pe Bella (Kristen Stewart) diferit de ceilalti adolescenti pentru ca ea venea din afara (Arizona)": declara designerul Wendy Chuck.

Bella nu a intampinat doar obstacolul de a fi noua fata din liceu, aceasta venea de la un climat cald la unul ploios. Designerul vroia sa o faca pe Bella sa arate nepregatita pentru acest climat. De aceea ea apare intr-o geaca de ploaia tarziu in film.

Garderoba lui Edward

Pentru a-l imbraca pe Edward a trebuit sa vina cu o idee originala Chuck. S-a dorit a fi un tip regal cu o imbracaminte pe masura. Un adevarat gentelman - cu maniere si foarte sarmant.

Hainele vampirului nu sunt inspirate din istorie totusi. La inceput poarta haine ce sunt din anii 1900 insa mai tarziu il vom vedea imbracat destul de sport.

Bluzele BelleiFilmarile fiind in Washington pe o iarna friguroasa, Bella a purtat mai multe randuri de haine pe ea, incluzand si un top abolut delicios de culoare crem.

Cei de la Curious Gypsy au avut putine probleme cu el deoarece Chuck a dorit sa-l faca putin neobisnuit.

Gheaca albastra a Bellei

Geaca de Jack BB Dakota nu a trebuit sa apara in Twilight. "Planuiam sa folosesc altceva in secventa respectiva, insa directorul de fotografie a urat ideea ca geaca fetei sa fie maro si parul ei la fel si a simtit nevoia de o schimbare" spune Chuck.

Accesoriile Bellei

In timp ce sentimentele Bellei se schimba pentru Edward putem observa si o schimbare in garderoba. "Garderoba ei se schimba de la foarte baietoasa la ceva mai feminina", spune Chuck.

"Pentru ca tot timpul purta pantaloni a trebuit sa ma gandesc la ceva care sa aduca un plus de feminitate". O bratara draguta si un inel delicat su ajutat-o pe Bella sa fie mai feminina.

Rochia de bal

Pentru ca stia ca toti ochii vor fi atintiti pe rochia de bal a Bellei, Chuck a trebuit sa fie foarte atent in alegerile lui. Bolero-ul este o piesa vintage pe care ea a taiat-o si redimensionat-o.

Rochia a fost putin mai spectaculoasa:"A fost un miracol sa o gasim", spune Chuck. Rochia este de la Max and Cleo si a fost cumparata la discount cu doar 20$. Chuck a fost foarte fericit ca a gasit doua rochii la fel. Asadar a putut sa o faca mai lunga pe cea a Bellei.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Ce mai pregatesc guvernantii pe timp de criza
  • person

    "prost nu e cel ce nu intelege unele lucruri, ci acela care le intelege pe toate pe dos"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right