Unde il gasesti pe Domnul Perfectiune

Unde il gasesti pe Domnul Perfectiune
  calendar_month        
O sa spuneti ca nu exista, si intr-un anumit fel chiar nu va pot contrazice. De fapt, exista cate o varianta ideala pentru fiecare dintre noi, mai mult sau mai putin perfecta daca privim lucrurile din exterior.

Cu toate acestea, daca sunteti singure si in cautarea Lui, iata catvea locuri unde sa (nu) il cauti:

In cluburi:

De obicei aici vei gasi toate variantele de pusti pusi pe distractie, pentru care o relatie de lunga durata incepe la 12 noaptea si se sfarseste a doua zi dimineata, in jurul orei 10. Cel tarziu. Pentru ca dupa acea ora se va grabi sa se pregateasca pentru urmatorul party nebun sau urmatoarea cucerire.

Mai exista si cazurile rare cand poti intalni, intr-adevar, un tip bun in astfel de locatii. Dar ar trebui sa existe fie o serie de coincidente fie o sincronizare foarte buna astfel incat seara ta de iesit sa coincida cu seara lui pe saptamana in care isi face de cap.

Sfat: poti incerca, dar ai grija ca a doua zi de dimineata sa nu il mai gasesti langa tine!

In cafenele la moda:Aici se schimba putin problema. Fie dai peste tipi care doar vor sa epateze si alegerea unui loc la moda este varianta perfecta, fie chiar de tipi care pretuiesc atmosfera si vor sa savureze in liniste o cafea buna.

Pentru a doua categorie, chiar ai putea sa gasesti cate ceva. Daca si tu esti o mare amatoare de iesiri mondene in locuri placute, sunt mari sansele sa il intalnesti. Plus ca o conversatie insotita de o ceasca de cafea sau de ceai se infiripa mult mai usor.

Sfat:

Nu te aseza chiar in cel mai intunecat colt al localului, doar nu vrei sa te ascunzi de toata lumea. Daca iti place un tip, fii discreta si diplomata, e suficient sa ii dai doar lui de inteles asta, nu sa stie si toata lumea din jur.

In parc:

Daca ai si un catel pe care sa fii nevoita sa il scoti la plimbare, e si mai bine. Adica ai rezolvat problema "motivului" plimbarii tale de una singura. Iar daca si el este posesorul fericit al unui patruped, e jovial, dragut si pare ca iti zambeste lung, cred ca deja ti-ai gasit un partener pentru plimbarile in parc. Si nu numai pentru asta.

Sfat:

Ai grija ca pe langa catelul pe care il plimba mandru in lesa, sa nu apara si vreun carucior! Atunci da-te frumos la o parte si mai bine continua-ti plmbarea ta. In definitiv, ce e asa de rau sa te plimbi doar tu cu cainele?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

before love
  • person

    "orice va fii de acum inainte...viata va fii tot simpla si mishto:)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right