Vinde-ti rochia de mireasa

Vinde-ti rochia de mireasa
  calendar_month        
Rochia de mireasa este cel mai frumos articol vestimentar la care viseaza orice femeie. Tu te-ai bucurat de acest lucru? Ai avut o nunta ca-n povesti, te simti generoasa si doresti ca si alte femei sa imparta cu tine acest moment unic: aparitia in rochia de mireasa?

Acum e momentul sa treci la actiune. E-mariage Fest 2008 organizeaza campania: "Bazar cu rochii de mireasa" in cadrul careia ai posibilitatea sa iti vinzi rochia de mireasa unei alte femei binecuvantate cu iubire, aflata in cautarea rochiei perfecte.

Stii ca traditia spune ca este bine sa-ti imprumuti rochia de mireasa. Ideea este sa ajuti o alta femeie pentru a-si indeplini visul. Daca faci lucrul acesta, vei avea o casnicie prospera plina de iubire si fericire si iti vei salva astfel pretioasa rochie din cufarul inchis pentru mult timp in podul casei, prada molilor.

Te-am convins? Atunci nu mai sta pe ganduri si vino pe 7, 8 si 9 martie in Bucuresti, pe platoul din spatele Palatului Copiilor la E-mariage Fest 2008, targul de nunti aflat la a doua a editie, organizat de portalul www.e-mariage.ro.E-mariage Fest este ultimul targ de nunti al anului 2008. Acest eveniment este special organizat la sfarsitul sezonului evenimentelor de tip targ de nunti, in ideea de a oferi ultima sansa pentru achizitionarea rochiei de mireasa, a invitatiilor si a tuturor produselor sau serviciilor necesare organizarii nuntii de vis.

De asemenea, este ultima posibilitate pentru miresele nu doar din Bucuresti, ci si din provincie de a beneficia de cele mai mari discounturi.

Pe langa toate aceste argumente E-mariage Fest este unic si interesant pentru public, deoarece:

reuneste toate agentiile importante din domeniul nuntilor;
reuneste toate firmele si casele de creatie rochii de mireasa din Romania si din strainatate;
aici se gasesc ofertele speciale ale agentiilor organizatoare, ale creatorilor, ale firmelor din domeniu (invitatii, foto-video, aranjamente) - in concluzie, cele mai mici preturi pentru produse si servicii;
ultimele colectii si tendinte ale modei rochiilor de mireasa, costumelor pentru miri si a tinutelor de seara;
o expozitie dedicata a brandurilor de succes Fashion Brands.

In 2007, pentru organziarea primei editii E-mariage Fest s-au investit 75000 euro. Acum, suma investita s-a dublat, ajungand la 150000 euro. Pe langa aceasta, se estimeaza 15.000 de vizitatori. Nu te-am convins inca ca trebuie sa iei parte la acest targ?

Daca nu, atunci hai sa-ti spun si vestea cea mare care sigur te va convinge. E-mariage Fest organizeaza o tombola in urma careia poti castiga o nunta de vis, organizata in cele mai mici detalii de specialistii in domeniu plus o multime de alte premii din ora in ora.

Ce mai stai? Scoate-ti rochia de la naftalina si alatura-te Targului de nunti cat mai repede cu putinta. Te asteptam cu drag la celebrul deja E-mariage Fest, singurul festival in aer liber si ultimul targ de nunti al anului 2008!

Recomandari