Vino sa vezi tehnologia prin ochii artei!

Vino sa vezi tehnologia prin ochii artei!
  calendar_month        
Vrei sa vezi cum se imbina arta cu tehnologia? Atunci trebuie sa vizitezi Innovation Arts & Design Center, powered by Philips, deschis de curand in parcul Herastrau, pe terasa restaurantului The Gang. Aici, te asteapta pe tot parcursul verii evenimente dedicate artei si artistilor talentati, din diferite domenii. Ce mod mai frumos de a face cunostinta cu produsele Philips decat printr-un cadru si o atmosfera ce respira arta prin toti porii, asa cum este la Innovation Arts & Design Center?

Cum s-a nascut conceptul Innovation Arts & Design Center powered by Philips?

Arta si tehnologia sunt doua domenii conectate, nu poti sa ai un produs bun din toate punctele de vedere daca nu le inglobezi pe amandoua in procesul de creatie. De aceea, Philips a luat initiativa de a sprijini tinerii artisti prin inaugurarea acestui centru. Cine stie, poate opera unuia dintre ei va inspira mai tarziu ideea inovatoare a unui om de stiinta, ducand astfel la sporirea bunastarii si confortului personal a mii de oameni, spune Oana Tanasescu, Lead Marketing Manager Philips Consumer Lifestyle Balkans.

Uneori uitam ca un produs care isi merita titulatura de "inovator" nu se naste doar dintr-un joc al ecuatiilor sau calculelor tehnice si stiintifice, ci este rezultatul unui proces profund creativ. Intr-un fel sau altul, fie direct, fie indirect, inovatiile din cadrul stiintei si tehnologiei au fost dintotdeauna strans legate de o experienta creativa, nascuta dintr-un angajament artistic. jul de cunostinte tehnologice sa mearga mana in mana cu o tusa creativa, artistica.

Prima expozitie - Urban Colours

Urban Colours este prima expozitie prezenta in cadrul Innovation Arts & Design Center si ii apartine Alehai Nastase, artist plastic. Expozitia va infrumuseta centrul intre 27 iunie si 9 iulie. Inspirate din produsele Philips, tablourile tinerei pictorite se incadreaza in genul Pop art, gratie apetentei pentru contraste si culori puternice, electrice, chiar neon. Imi gasesc inspiratia in tehnologie, in liniile geometrice, dinamice, curate, ale produselor Philips. Nu vad in ele doar cutii albe, gri sau negre, din plastic sau din metal, dimpotriva, ele ofera certitudinea unei frumuseti ideale, si mie imi place sa le reinventez utilizand uneltele specifice artei, in cazul meu, pensula si culorile, spune Aleha Nastase despre expozitia sa.
62921.jpgSpectacol luminos marca Philips

Plus ca vei avea parte si de o surpriza... luminoasa! Atat terasa, cat si The Innovation Arts & Design Center vor fi scaldate intr-un joc de lumini original. Lider de piata atat in iluminatul professional, cat si in cel pentru consum, Philips, prin divizia sa de Lighting, ofera solutii de iluminat eficiente energetic - care reduc semnificativ consumul de energie si emisiile de CO2, si implicit impactul asupra mediului inconjurator. Philips este, de asemenea, un mare promotor al noilor solutii de iluminat cu LED, care ofera beneficii atractive si posibilitati noi si nelimitate in materie de iluminat. Philips Romania a fost atestat in anul 2010 drept Furnizorul Oficial de solutii de iluminat al Casei Regale a Romaniei, pe o perioada de trei ani.

Viziteaza Innovation Arts & Design Center powered by Philips, situat in parcul Herastrau, pe terasa restaurantului The Gang, si convinge-te! Centrul este deschis zilnic, incepand cu orele pranzului, pana la miezul noptii.Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right