7 octombrie este ziua Marii infruntari!

7 octombrie este ziua Marii infruntari!
  calendar_month        
Avand la baza o poveste reala, thrillerul Killer Elite: infruntarea / Killer Elite isi poarta spectatorii pe intreg globul pamantesc de la Paris in Australia, din Londra in Orientul Mijlociu, impreuna cu fostul agent de operatiuni speciale Danny Bryce (Jason Statham), care este ademenit cu posibilitatea retragerii in schimbul salvarii mentorului sau Hunter (Robert De Niro).

Dar..., pentru a putea duce la capat operatiunea de salvare a lui Hunter, Danny va trebui mai intai sa execute o misiune imposibila: sa-i ucida pe cei trei aprigi asasini condusi de Spike, un lider mai mult decat viclean (Clive Owen).

In regia lui Gary McKendry si cu o distributie de zile mari formata din: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro,Yvonne Strahovski si Dominic Purcell, thrillerul de actiune "Killer Elite: infruntarea / Killer Elite" va rula, incepand de vineri, 7 octombrie la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex (Baneasa), CinemaPRO, la cinematografele din reteaua Cinema City : Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Baia Mare, Bacau, Braila, Arad, Timisoara, Pitesti si Constanta precum si la Odeon Cineplex Cluj Napoca.

62485.jpgFilmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations si are o durata de 105 minute.

Sinopsis:

Inspirat de evenimente reale, "Killer Elite: infruntarea este un nou film de actiune si spionaj care urmareste aventurile lui Danny (Jason Statham), unul dintre cei mai talentati agenti de spionaj din lume.

Ademenit din exilul sau auto-impus, Danny isi aduna echipa sa de specialisti pentru a executa o misiune aproape imposibila: salvarea fostului sau mentor si partener, Hunter- (Robert De Niro).

Impreuna, ei trebuie sa se infiltreze in unitatea militara extrem de temuta si de respectata, British Special Air Service (SAS), pentru a distruge o grupare de soldati asasini, precum si pe liderul acestora, Spike (Clive Owen) inainte ca actiunile lor sa creeze o criza internationala.

Actiunea ametitoare din filmul "Killer Elite: infruntarea ne poarta intr-o calatorie pe toate meridicanele, din Mexic in Australia, de la Paris la Londra, in Oman si in tara Galilor. Filmul e inspirat de controversatul bestseller de non-fictiune al lui Ralph Fiennes 'The Feather Men'.

Alte articole despre
Recomandari