Actrite de urmarit pe viitor

Actrite de urmarit pe viitor
  calendar_month        
Iubesc filmele si implicit actorii talentati care abia isi fac aparitia pe marile ecrane. Sunt mereu in cautarea unor noi staruri de cinema, in special actrite, care sa se apropie macar putin de favorita mea indiscutabila, Maryl Streep.

Din fericire, in ultimul timp s-au lansat numeroase fete noi care promit foarte mult, iar opt dintre ele mi-au captat atentia in special.

1.Emma Stone
90590.jpg


Emma Stone este in industrie de ceva timp, dar pana la Zombieland si Easy A a fost mereu in "decor". Totusi, din mai multe motive lumea iubeste Easy A, inclusiv eu. Emma este o actrita adorabila, frumoasa si sarcastica, iar atitudinea sa se potriveste perfect cu personajul interpretat in film.

2.Carey Mulligan
90591.jpg


Carey Mulligan este mai mult decat o fata adorabila; este o actrita extrem de versatila. A jucat foarte bine in Brothers si in Public Enemies, iar vestea care m-a bucurat cel mai mult a fost ca The Great Gatsby va avea parte de un remake si Mulligan va fi Daisy Buchanan.

3.Amanda Seyfried
90592.jpg


Port o stima enorma pentru Amanda Seyfried de mult timp, dar se pare ca in afara unor filme precum Big Love si Mamma Mia!, nu a primit prea multe sanse. Acest lucru s-a schimbat in ultimul timp, iar talentul si frumusetea acestei actrite au inceput sa fie recunoscute. Abia astept sa vad Red Riding Hood, mai ales ca trailerul pare foarte interesant.

4.Emily Blunt
90593.jpg


Emily Blunt este grozava. In majoritatea filmelor in care a jucat insa, a interpretat rolurile secundare si in special pe cele rezervate personajului negativ. Nu inteleg, este haioasa, frumoasa si straluceste mai tare decat orice rol principal, inclusiv in Susnshine Cleaners si Devil Wears Prada.

5.Vera Farmiga
90595.jpg


Vera Farmiga a avut atat roluri foarte bune, cat si roluri mai putin bune in filme, insa niciodata nu a fost apreciata la adevarata sa valoare. Abia recent a avut parte de doua pelicule mai bine cotate, precum Up in the Air si Orphan. Pote pe viitor va da lovitura.

6.Olivia Wilde
90594.jpg


Nu am vazut-o niciodata pana sa apara in rolul lui 13 in House - si m-am indragostit instant. Cel mai bun lucru pe care l-am gasit despre ea pana acum, pe langa faptul ca este frumoasa si joaca incantator, este ca nu s-a ferit de ridicol. Adica, Year One a fost un film oribil si singurul lucru acceptabil a fost Olivia. Viitorul suna bine insa pentru actrita, care va juca in cinci filme pana in 2012.

7.Ashley Greene
90589.jpg


Sunt multe lucruri care nu mi-au placut la filmele Twilight - si asta e tot ce spun in acest moment, pentru ca respect decizia oricui de a viziona filmul de dragul indragostitilor Robert Pattison si Kristen Stewart. Pentru mine insa, actorii care m-au facut sa vad toate cele trei filme au fost Jasper si Alice, adica Jackson Rathbone si Ashley Greene. Ashley este implicata intr-o tona de proiecte in acest moment si abia astept sa o revad din nou pe marile ecrane.8.Tina Fey
62285.jpg


Tina Fey este de ceva timp in industrie si cariera sa a inceput fulminant, atat in televiziune cat si in filme artistice. Cu toate acestea cred ca nu a ajuns inca la maximul de potential, dar momentul se apropie din ce in ce mai repede. Chiar daca este o actrita de comedie, as vrea sa o vad intr-un rol serios.

Autor: Radu G

Recomandari