Bandidas (Banditele)

Bandidas (Banditele)
  calendar_month        
Un film fascinat despre devotament, prietenie si patriotism in regia Joachim Roenning si Espen Sandberg. In rolurile principale avem doua frumoase femei care au, se pare, origini latine: Penelope Cruz, Salma Hayek. Deasemenea in rolul masculin il avem pe Steve Zahn.

Despre actori:

89010.jpg


Salma Hayek

Nascuta la 02 Septembrie 1966 in Coatzacoalcos (Veracruz, Mexic),Salma Hayek este considerata a fi prima actrita de origine mexicana care a devenit o vedeta a Hollywood-ului.

O vedeta a serialelor in tara sa, Hayek si-a riscat intreaga cariera venind in Los Angeles, unde a luptat sa fie luata in serios. A fost descoperita de regizorul Robert Rodriguez, care a distribuit-o in 1995 in Desperado, reprezentand un moment important al carierei ei, devenind una dintre cele mai sexi si mai solicitate actrite de la Hollywood.Penelope Cruz

Nascuta in Madrid pe 28 aprilie 1974, Penelope Cruz este unul din cei trei copii ai unui comerciant si ai unei coafeze. Dupa ce a studiat intensiv baletul si jazzul, a intrat in actorie in 1992. In acel an a avut roluri in Jamon Jamon si Belle Epoque, doua filme diferite.

Belle Epoque a fost un succes, castigand 9 premii Goya (echivalentul spaniol pentru Oscar) si Oscarul pentru cel mai bun film strain. In 1998, Cruz are primul rol intr-un film englezesc - The Hi-Lo Country. A urmat anul urmator comedia spaniola-britanica Twice Upon a Yesterday.

89009.jpg

Steve Zahn

Steve Zahn s-a nascut in anul 1968, in Marshall, MN si a intrat in contact cu actoria inca din liceu. S-a remarcat cu rolul din piesa Sophistry, piesa ce l-a facut cunoscut si pe Ethan Hawke. A fost observat de catre Ben Stiller care i-a oferit un rol in filmul Reality Bites. Zahn a avut rolul unui homosexual, prieten cu Winona Ryder.

Filmul a fost lansat in 1994, si a fost a doua productie a lui Zahn, dupa drama Rain Without Thunder din 1993. Zahn a mai avut un rol important in filmul lui Eric Bogosian, SubUrbia, ceea ce l-a propulsat in filmul Crimson Tide, un thriller cu Denzel Washington. Anul urmator a obtinut un rol in filmul That Thing You Do!

In 1998 a jucat in 4 filme. 3 dintre ele, You`ve Got Mail, Out of Sigh si The Object of My Affection au avut un mare succes la box-office; celalalt, Safe Men, nu s-a bucurat de succes. Anul urmator a aparut un comedia romantica Forces of Nature, impreuna cu Ben Affleck si Sandra Bullock, si a avut un rol in Happy, Texas.


Bandidas

89011.jpg

Un film despre prietenie, devotament si patrotism, producatorii au ales o combintatie perfecta intre doua tinere care aparent nu au nimic in comun: Sara Sandoval (Salma Hayek) este fiica unui bogat bancher, iar Maria Alvarez (Penelope Cruz) cea a unui fermier sarac.

Totusi, destinul le arunca intr-un iures de interese comune si acestea desopera loialiatea, prietenia si devotamenul. Cu ajutorul lui Quentin Crooke (Steve Zahn), un tanar si idealist detectiv din New York, cele doua ii tin piept lui Tyler Jackson (Dwight Yoakam), un om de afaceri care vrea sa ii deposedeze pe mexicani de pamanturile lor pentru a construi o cale ferata...

Producatorii au aruncat in acest Zorro la feminin cele mai de succes actrite de origine hispanica: Salma Hayek si Penelope Cruz. Au adaugat parfum de epoca, lupte cu fel de fel de instrumente (inclusiv nurii de care cele doua nu duc deloc lipsa) si umor si au obtinut "Bandidas" (Banditele) o comedie de actiune plina de antren.Recomandari

Newsletter Ele.ro

O minune sau Duminica
  • person

    "http://luiza.zboara.eu - sau - fericirea daruita de copii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right