Brad Pitt a renuntat la actorie pentru "Kick-Ass"

Brad Pitt a renuntat la actorie pentru "Kick-Ass"
  calendar_month        
Prezent mereu in lumina reflectoarelor datorita rolurilor sale de succes, Brad Pitt revine pe marile ecrane in calitate de producator al filmului Kick-Ass, o comedie de actiune extrem de asteptata, care din 23 aprilie va avea premiera in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti, Iasi), Cityplex (Constanta) si Lotus (Oradea).

Aflat in Europa impreuna cu sotia sa, Angelina Jolie, Brad Pitt a facut deliciul sutelor de fani, la aparitia pe covorul rosu al premierei filmului Kick-Ass.

Cunoscut deopotriva pentru talentul actoricesc, Pitt se remarca de asemenea si pentru activitatea de producator, intre proiectele acestuia regasindu-se si filmele de succes: Cartita, Sotia Calatorului in timp si Vietile secrete ale Pippei Lee.

In momentul in care a ales sa se implice in productia acestei comedii, Brad Pitt a lucrat cu o distributie de exceptie, printre altii facand echipa si cu celebrul Nicolas Cage.

Filmul Kick-Ass a luat nastere din succesul nebun al seriei de benzi desenate cu acelasi nume. Dave Lizewski (Aaron Johnson), un fan inrait al eroilor virtuali, isi alege un nume impunator, un costum pe masura si incepe sa imparta dreptate in stanga si in dreapta prin oras, ignorand total faptul ca el nu detine puteri supernaturale.

Din acel moment, viata lui incepe sa se schimbe ireversibil, curajul sau nebunesc inspirand o adevarata cultura urbana. Dave face echipa cu alti trei vigilanti la fel de infocati: Red Mist (Christopher Mintz-Plasse), Hit Girl (Chloe Moretz) si tatal acesteia, Big Daddy (Nicolas Cage).

Incepand cu 23 aprilie, MediaPro Distribution aduce Kick-Ass in Romania, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, Cinema City (Cotroceni, Cluj, Pitesti, Iasi), Cityplex (Constanta) si Lotus (Oradea).

Alte articole despre
Recomandari