Breaking Bed - serialul in 5 sezoane cu 92 de premii castigate, dupa 248 de nominalizari

Breaking Bed - serialul in 5 sezoane cu 92 de premii castigate, dupa 248 de nominalizari
  calendar_month        
Cei pasionați de seriale pot să descopere pe platformele de video streaming online nu doar producții de ultimă oră, ci și titluri care s-au bucurat de foarte mare audiență în trecutul apropiat în Statele Unite ale Americii și alte țări unde au fost difuzate la TV. Există variante pentru toate preferințele, iar una dintre recomandările perfecte pentru zilele de vară este Breaking Bad.

Disponibil în prezent pe platforma Netflix și în România, subtitrat în limba română, Breaking Bad este un serial TV american produs de Vince Gilligan, caracterizat prin prezența umorului sarcastic. S-au produs 5 sezoane, cu episoade pline de densitate epică. Braking Bed este o poveste inedită despre un profesor de chimie care, confruntat cu o problemă gravă de sănătate, caută soluții financiare disperate: se asociază cu un tânăr traficant de droguri și produce împreună cu acesta substanțe interzice, la o puritate unică pe piață.

Marfa de succes atrage desigur o mulțime de probleme, cei doi se confruntă cu lumea infracțională în care fiecare decizie poate duce la un sfârșit tragic. Serialul pune accent pe presiunea psihologică, pe sentimentele personajelor, pe modul în care acestea reacționează în diverse situații. Scenariul este inedit, deloc previzibil, mereu apar întorsături cu totul neașteptate. Totul se leagă de producția și traficul de droguri, dar într-un mod în care afectează viața personală a tuturor personajelor importante din serial, pe mai multe planuri de acțiune.

Pentru ca drama să fie și mai intensă, situația în care se implică profesorul de chimie și partenerul său (fost elev al acestuia, de altfel) este anchetată chiar de Hank, cumatul profesorului. Acesta din urmă se confruntă cu propriile probleme profesionale și de familie, pe care le aflăm de-a lungul timpului.

Audiențe de top, serial de top

Breaking Bad a reușit să atraga 5,9 milioane de telespectatori care au urmărit premiera celei de-a doua părți a sezonului 5, atingând record după record. Episodul ce încheie cele cinci sezoane ale multipremiatului serial de televiziune a fost urmărit de 10,3 milioane de oameni! Între timp, astfel de seriale reușesc să atragă audiențe mai ales online, chiar dacă nu sunt urmărite simultan de spectatori pe platformele de streaming.

Ca și jocurile de noroc online - o altă formă de divertisment de top și în țara noastră, cu sloturi și alte astfel de atracții - serialele și filmele pot fi accesate în orice moment, de pe orice dispozitiv, inclusiv de pe smartphone sau tabletă. Platformele de profil consacrate - atât în zona de filme și seriale, cât și în cea de păcănele online și alte jocuri de noroc pe internet - activează într-un cadru 100% legal, pentru experiențe sigure și plăcute ale utilizatorilor.Thriller psihologic, comedie neagră, dramă polițistă, Braking Bed este un serial care s-a bucurat nu doar de mare audiență, ci și de recenzii foarte bune din partea criticilor. Nu întâmplător, serialul a acumulat de-a lungul timpului nu mai puțin de 248 de nominalizări în diferite competiții importante, precum și 92 de premii câștigate. Breaking Bad a primit 16 premii Emmy (cele mai prestigioase premii acordate serialelor de televiziune), patru dintre acestea fiind câștigate de Bryan Cranston pentru cel mai bun actor.

Bryan Cranston a interpretat rolul profesorului de chimie bolnav de cancer pulmonar, Walter White. Alături de Bryan Cranston, în rolurile de prim-plan îi regăsim pe actorii Anna Gunn, Aaron Paul, Dean Norris, Betsy Brandt, RJ Mitte, Bob Odenkirk, Giancarlo Esposito, Jonathan Banks, Laura Fraser și Jesse Plemons.

Despre Braking Bed mai este demn de amintit că a intrat în Cartea Recordurilor, fiind considerat, după scorul maxim obţinut pe Metacritic.com, cel mai bine cotat serial din toate timpurile.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Adevarul despre ceaiul verde conform Doctorului Robert Young
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right