Cameron Diaz si Colin Firth planuiesc o `Razbunare cu stil`

Cameron Diaz si Colin Firth planuiesc o `Razbunare cu stil`
  calendar_month        
Dupa un scenariu semnat de Joel si Ethan Coen, Razbunare cu stil ii aduce in rolurile principale pe Colin Firth, Cameron Diaz si Alan Rickman, care pun la cale o comedie de zile mari cu intreceri de rodeo, un plan riscant si mici extravagante, din 15 martie in cinematografele din toata tara.

Un remake dupa filmul omonim din 1966, `Razbunare cu stil` iese din tipare printr-un stil propriu si un joc actoricesc ireprosabil.

Detinator al unui Premiu Oscar, actorul Colin Firth s-a remarcat mai mult pentru rolurile dramatice, iar de aceasta data a dorit sa schime macazul.

"Conceptul fratilor Coen e similar, dar savoarea si personajele sunt diferite. M-a facut sa rad in hohote, ceea nu mi se intampla des la citirea unui scenariu. Interpretasem niste roluri serioase si consideram ca a sosit timpul sa joc intr-o comedie cu giumbuslucuri. imi place sa dau frau liber ridicolului launtric", afirma actorul.

64385.jpg

In film, Colin Firth este Harry, un curator de arta, care cauta sa se razbune pe seful sau, intr-o maniera surprinzatoare: va incerca sa il convinga sa cumpere un tablou fals de Monet.

Pentru a reusi are nevoie de un plan stabilit in detaliu si o femeie frumoasa, fara prea multe pretentii, dar dispusa sa intre in joc. PJ Puznowski (Cameron Diaz) pare sa fie candidata perfecta, dar Harry devine rapid fermecat de ea, astfel incat planul sau este pus in pericol.

Intreaga poveste a filmului a fost cladita sub indrumarea regizorului Michael Hoffman, care declara incantat: "Fratii Coen au scris o comedie isteata, clasica, despre discrepanta dintre culturi. Personalitatea lui Harry Deane, un baiat reprimat cu un trecut modest, contrasteaza puternic cu lipsa de constiinta a lui PJ. El e hotarat sa respecte planul, iar ea refuza cu incapatanare. E o intalnire intre doua epoci de aur ale Hollywoodului, intre Cary Grant si Carol Lombard".

Distribuit in Romania de catre MediaPro Distribution, filmul `Razbunare cu stil` are premiera pe 15 martie in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (Constanta, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, Iasi, Constanta, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Arta (Targu Mures), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Premiera (Ploiesti), Cinema Sergiu Nicolaescu (Targu-Jiu), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Cinema Glendale (Bucuresti).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

EA File de poveste
  • person

    "in viata iubesti cu adevarat o singura data...restul sunt doar forme ale iubirii"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right