Capcana viitorului

Capcana viitorului
  calendar_month        
Capcana viitorului se anunta un nou blockbuster in regia celebrului Lee Tamahori (James Bond: Die Another Day si XXX 2), un film de actiune care de vineri, 11 mai, va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Cityplex, Patria si Lotus (Oradea).

De la scenaristul filmului Minority Report, Gary Goldman si inspirat dupa romanul lui Philip K. Dick, ,,The Golden Man", Capcana viitorului aduce pe marile ecrane pe langa o distributie impresionanta, o poveste spectaculoasa.In Capcana viitorului , Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic, un secret teribil.
Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.
Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.
Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca "puterile" pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

Cand crezi ca stii ce-ti rezerva viitorul, este timpul ca filmul Next/ Capcana viitorului sa te pregateasca pentru ce urmeaza sa ti se intample.
Recomandari