Castiga bilete la film!

Castiga bilete la film!
  calendar_month        
Mediapro Distribution, Hollywood Multiplex si Ele.ro te invita la film.

Poti castiga una din cele trei invitatii la filmul "Untraceable". Gazda... Hollywood Multiplex (Mall Vitan)

Tot ce trebuie sa faci pentru a participa la concurs este sa te abonezi la newsletter-ul de divertisment in perioada 19- 28 februarie 2008, si poti castiga o invitatie de doua persoane la filmul "Untraceable".

Untraceable

Bine ati venit in prima linie a frontului de lupta impotriva ilegalitatilor virtuale! Aici, departamentul de crime online al FBI-ului poate prinde orice infractor prin simpla apasare a unei taste. Acum insa, cel mai periculos dintre ei e pe urmele lor: un criminal in serie care isi expune in timp real pe propriul website crimele monstruoase.

Agentul special Jennifer Marsh (Diane Lane) se gaseste prinsa intr-un joc devenit periculos de personal. Acum e nevoita sa se confrunte nu doar cu un criminal extrem de inteligent, ci si cu milioanele de utilizatori ai unui site imposibil de depistat: www.killwithme.com.

Esti invitat sa fii martorul celor mai sangeroase crime. Odata intrat pe website, nu uita ca ajuti la uciderea unui om nevinovat.Regizor: Gregory Hoblit

Distributie: Diane Lane, Billy Burke, Colin Hanks

Detalii concurs

Concursul se desfasoara in perioada 19-28 februarie 2008;

Participa la concurs toti cei care se aboneaza la newsletter-ul de divertisment in aceasta perioada;

Pe data de 28 februarie 2008 vor fi desemnati cinci castigatori, care vor fi anuntati atat pe site cat si pe adresa de mail;

Invitatia castigata este valabila pentru doua persoane;

Trailer Untraceable
Castigatori:


Anca Ganea
Claudia Stan
Oprea Cristina Teodora
Ioana Dumitrache
Cristina Oancea

Vizionare placuta!

Recomandari