Ce filme vom vedea pe marele ecran in anul 2005?

Ce filme vom vedea pe marele ecran in anul 2005?
  calendar_month        
Anul 2005 se pregateste a fi bogat in premiere cinematografice. Asa ca, vom avea ce vedea pe marele ecran.
In luna ianuarie vor fi cateva premiere pe care cu siguranta nu vreti sa le pierdeti. Inca de la inceputul lunii va puteti reintalni cu actrita Renee Zellweger in mult asteptata parte a doua a peliculei "Bridget Jones: La limita ratiunii". Apoi, intra in cinematografe pelicula Alexander in care veti avea ocazia sa-i urmariti pe Angelina Jolie, Colin Farrell si Anthony Hopkins.
In pelicula Resident Evil: Apocalypse puteti sa o admirati pe Milla Jovovich. Restul lunii ianuarie va va aduce filme precum Taxi, Around the World in 80 Days, The Final Cut, The Life and Death of Peter Sellers si multe altele.

In februarie veti avea ocazia sa va intalniti cu mari actori precum Nicholas Cage in filmul "National Treasure" si Wesley Snipes in partea a doua a filmului "Blade: Trinity". Deasemenea, veti mai putea vedea: filmul biografic "Ray" cu Jamie Foxx in rolul principal; Meet the Parents 2, Flight of the Phoenix, Closer, Jersey Girl si Walking Tall.

Jennifer Garner joaca in Elektra, film ce va avea premierea in luna martie. Pentru impatimitii filmelor horror avem o veste buna si anume premiera peliculei "The Texas Chainsaw Massacre". Pentru ceilalti, oferta este la fel de variata si de interesanta: Team America: World Police, The Phantom of the Opera, Touching the Void, Spanglish, Vanity Fair si altele.

Fanii Star Wars trebuie sa astepte pana in luna aprilie ca sa poata vedea premierea episodului III- Revenge of the Sith (Razbunarea Sith). Se pare ca aprilie este luna continuarilor pentru ca vor mai aparea The Ring 2, Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous, Get Shorty 2, The Mask 2 si Seed of Chucky.

In partea a doua a anului 2005 veti avea parte de multe alte surprize; iunie vine cu filme precum The Weather Man, Proof, War of the Worlds. Iulie si august se anunta fierbinti: Charlie and the Chocolate Factory, Kicking & Screaming, The Door in the Floor si Bewitched fiind doar cateva din filmele pe care le veti putea urmari.

Pentru fanii Harry Potter surpiza: spre sfarsitul anului apare si mult asteptatul episod patru al seriei. Vor mai si alte filme, ca The Pink Panther, The Longest Yard, King Kong, filme ce merita sa va duceti sa la vedeti.

Tu la care film te vei duce?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

3 octombrie
  • person

    "nu pot sa imi dau seama de ce a tebuit sa astept 30 de ani ca sa il intalnesc!!!unde a fost pana acu"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right