Ce nu fac actorii pentru un rol!

Ce nu fac actorii pentru un rol!
  calendar_month        
Daca credeai ca este usor sa fii actor, mai gandeste-te odata. Nu este de ajuns sa ai un nume la Hollywood pentru ca rolurile sa vina la tine. Trebuie sa lupti pentru ele, dand dovada de devotament si ambitie, chiar daca asta inseamna sa aduci schimbari semnificative lookului tau. Vedetele depun eforturi sustinute pentru a arata bine, dar nu se dau inapoi din a se ingrasa sau a slabi cateva kilograme, numai pentru a juca un rol remarcabil.


Charlize Theron

Frumoasa actrita a dovedit ca si-a dorit suficient de mult rolul principal din "Monstrul" fiind dispusa dispusa sa se ingrasa 14 kg. In cele din urma insa, se pare ca s-a meritat, actrita fiind recompensata cu un premiu Oscar. Nici partenera sa din film, Christina Ricci, nu s-a lasat mai prejos. Es s-a ingrasat pentru rolul din "Monster" aproape 5 kg.


89862.jpg
Will Smith

Will Smith a avut onoarea de a-l juca pe marile ecrane pe cel mai mare campion de box la categoria grea - Muhammad Ali. Dupa cum va imaginati, nu a fost o sarcina usoara - Will a trebuit sa se ingrase 16 kg, si sa se antreneze sase ore pe zi, cinci zile pe saptamana pentru a semana cu marele pugilist.
61918.jpg


Christian Bale

Trevor Reznik, interpretat de Christian Bale in filmul "The Machinist" este probabil unul din cele mai remarcabile roluri. Pentru a intra in pielea personajului principal, un om care nu mai dormise de un an de zile, Bale a trebuit sa slabeasca 27 de kilograme, ajungand pana la 54 kg! Hmmm, cunoastem top modele cu o greutate mai mare ca a sa... Desi nu este o imagine prea placuta, trebuie sa recunoastem ca actorul a dat tot ce a putut (jos!) pentru a se identifica c personajul.


89861.jpg


Renee Zellwegger

Pentru interpretarea rolului Bridget Jones, actrita a trebuit sa se ingrase 11 kg. In final Renee Zellwegger a facut o treaba frumoasa jucand rolul femeii de peste 30 de ani, nesigura, autocritica, si obsedata de numararea caloriilor.
89863.jpg

Gerald Butler

"300" a facut multe valuri in randul audientei. Pentru rolul regelui Leonidas, Gerald Butler a trebuit sa se supuna unor antrenamente intense, axate pe exercitii de forta, timp de opt saptamani inaintea filmarilor. Eu zic ca a meritat. Voi?

Recomandari