`Cei trei muschetari 3D` au spus `En garde` box office-ului romanesc

`Cei trei muschetari 3D` au spus `En garde` box office-ului romanesc
  calendar_month        
Cu o distributie remarcabila si un vizual extrem de spectaculos, Cei trei muschetari 3D a dominat box office-ul din Romania, devenind liderul clasamentului filmelor din cinematografele romanesti in saptamana 17-23 octombrie.

Urmarit de 38.684 spectatori, "Cei trei muschetari 3D" a realizat cel mai mare numar de vizionari in weekendul de lansare, fiind urmat pe a doua pozitie de filmul Real Steel/Pumni de otel care a atras in cinematografe 8.547 spectatori.

Locul 3 al topului este ocupat in acest interval de "Killer Elite: Infruntarea", care a acumulat 7.655 spectatori in a doua saptamana de vizionare, iar a pe a 4-a pozitie se afla premiera "One Day/ O singura zi" care a adus in cinematografe 7.242 iubitori de film, fiind urmat pe locul 5 de comedia "Johnny English Reborn/ Johnny English ... se intoarce!" cu 7.184 vizionari.

Producatorii celebrei serii `Resident Evil` au readus pe marele ecran indragitele personaje ale lui Alexandre Dumas in cea mai spectaculoasa ecranizare, cu noi aventuri si efecte speciale ingenioase.

Pentru a putea reproduce cat mai bine grandoarea secolului al XVII-lea, realizatorii au ales aceeasi tehnologie 3D folosita pentru filmul Avatar.

62521.jpgNoul model de camera digitala ARRI ALEXA, creat special pentru sistemul inovator Fusion 3D conceput de compania Cameron Pace, a devenit repede tehnologia preferata caselor de productie, marele avantaj al acesteia fiind faptul ca le permite producatorilor sa vizioneze scenele filmate in timp real, chiar pe platourile de filmare.

"Am abordat aceasta tehnologie la modul cel mai pur. Tot ceea ce tinea de film trebuie sa fie gandit in 3D. Am inceput prin a scrie scenariul, tinand cont de tehnologia pe care o aveam la dispozitie, era esential sa putem reda toate scenele de actiune si decorurile superbe in profunzimea lor reala.

Apoi am gasit cele mai spectaculoase locatii, gandindu-ne la potentialul lor in 3D. Si tot pentru asta am ales sa filmam scenele de lupta in ploaie, pentru ca ploaia arata superb in filmarile 3D", a declarat regizorul Paul W.S. Anderson.

In aceasta noua si originala ecranizare, D`Artagnan isi urmeaza visul de a deveni muschetar (Logan Lerman) si pleaca la Paris, unde ii gaseste pe Athos (Matthew Macfadyen), Aramis (Luke Evans) si Porthos (Ray Stevenson) in slujbe mizere, in cautarea unei cauze care sa le spele numele.

In urma cu trei ani, dupa ce au furat un proiect secret dintr-un seif venetian, au fost tradati de partenera lor Milady (Milla Jojovich), care i-a vandut planul ducelui de Buckingham (Orlando Bloom).

In acest timp, diabolicul Richelieu (Christoph Waltz) urzeste un plan pentru a-l detrona pe regele Louis (Freddie Fox), iar pentru a feri Franta de aceste uneltiri, muschetarii se alatura lui D`Artagnan si pornesc in cea mai periculoasa misiune, bazandu-se pe spiritul de prietenie care i-a salvat de fiecare data: toti pentru unul si unul pentru toti!

"Cei trei muschetari 3D" poate fi vizionat in continuare in cinematografele: Hollywood Multiplex (Bucuresti si Oradea), CinemaPRO, Movieplex, The Light Cinema, Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacau, Braila, Baia Mare, Timisoara, Iasi, Pitesti), Cityplex (Constanta, Brasov, Bucuresti), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Phoenix (Pascani), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina), Grand Mall Cinema (Satu Mare), Patria (Craiova), Cinema Florin Piersic (Cluj), Cinema Premiera (Ploiesti), Cinema Arta (Sibiu). Un film distribuit de MediaPro Distribution.Alte articole despre
Recomandari