Cele mai bune filme 3D din 2011

Cele mai bune filme 3D din 2011
  calendar_month        
Desi filmele 3D au aparut de ceva vreme, ele sunt din ce in ce mai impresionante si mai apreciate. In functie de genul filmului , prin intermediul 3D reusesti sa te implici mai mult in actiune si sa te bucuri de un nivel crescut al adrenalinei.

Iata care au fost cele mai bune filme 3D ale anului 2011.

Piratii din Caraibe - Pe ape si mai tulburi

62513.jpg


Ultima parte din Piratii din Caraibe aduce mai multa aventura, mai multa fantezie, mai mult umor si spectaculozitate. Acest lucru se datoreaza in mare parte tehnologiei 3D, dar si povestii tot mai tumultoase presarate cu efecte speciale. In plus, participarea frumoasei Penelope Cruz a fost o miscare neasteptata din partea producatorilor.

Transformers: Dark of the Moon
90984.jpg


Pelicula Transformers: Dark of the Moon a intrat in topul filmelor cu cele mai mari incasari pe tot Globul. Acesta a atins pragul de 1 miliard de dolari, iar criticii spun ca acest lucru se datoreaza si tehnologiei 3D. In fruntea clasamentelor cu cele mai mari incasari din toate timpurile se afla insa Avatar (2,7 miliarde de dolari), urmat de Titanic (1,8 miliarde) si Stapanul inelelor - intoarcerea regelui (1,11 miliarde).

Harry Potter si Talismanele Mortii II
90981.jpg


Cu o evaluare de 8.3 pe IMDB si incasari de peste 1 miliarde de dolari, Harry Potter si Talismanele Mortii II este ultimul film din aceasta franciza. Filmul a fost asteptat de milioane de persoane din lumea intreaga, oameni care au fost multumiti peste masura de rezultatul final. Ultima parte a celei mai de succes serii a tuturor timpurilor, a impresionat prin efecte speciale incredibile, prin drama si scene care aduc tensiunea la cote nebanuite.

Rio
90980.jpg


Papagalul exotic care trece printr-o serie de aventuri nemaipomenite, a cucerit inimile a milioane de oameni. Povestea incepe cu prezentarea lui Blu, un papagal aiurit si foarte comod, care traieste intr-un oras din Minnesotta, dar este fortat de imprejurari sa mearga in Rio de Janeiro. Aici isi face multi prieteni, care de care mai simpatici, dar trece si prin nenumarate incercari, menite sa faca filmul si mai palpitant.

Kung Fu Panda 2
90983.jpg


Daca ai vazut prima varianta a filmului, in mod sigur si Kung Fu Panda 2 in varianta 3D ti se va parea mult mai spectaculoasa. Criticii au considerat ca prima parte a filmului a fost mai frumoasa, mai amuzanta si mai emotionanta, dar se pare ca si de aceasta data, efectele 3D au transformat pelicula intr-un succes nesperat.

Drive Angry
90982.jpg


Drive Angry este un film plin de actiunne, dar dramatic in acelasi timp. Acesta prezinta povestea lui Milton (Nicolas Cage) care pleaca in cautarea sectei sataniste responsabile de uciderea fiicei si rapirea nepoatei sale. Barbatul are la dispozitie doar 3 zile pentru a descoperi si extermina secta, asa ca se afla intr-o cursa contra-cronometru.

Final Destination 5
90985.jpg
Final Destination 5 nu este un film pentru cei slabi de inima, ci pentru curajosii care isi doresc sa aiba nivel maxim de adrenalina si senzatie puternica de frica. Final Destination 5 reuseste sa isi implice spectatorii in firul actiunii si sa mareasca tensiunea prin intermediul sadismului si a mortilor violente.


Autor: Ana-Maria Dragota

Alte articole despre
Recomandari