Crank - High Voltage

Crank - High Voltage
  calendar_month        
Cand prietenul te invita la film si alege el filmul stii de la inceput la ce sa te astepti: ceva cu Jet-Li, ceva cu Angelina Jolie sau ceva actiune si am incheiat discutia.

Daca am fi ales noi filmul ne-am fi dus repede la prima comedie romantica si ne-am fi topit pe scaun in timp ce el ar fi cascat strategic sa te faca sa intelegi cat de mult te iubeste ca sta acolo la film cu tine.

Eu aseara am fost pusa in situatia numarul 1 dar am fost norocoasa pentru ca prietenul meu a incercat sa combine utilul cu placutul.

Crank - High Voltage a fost alegerea lui. Ce vroiai sa spun la partea cu "utilul cu placutul" era faptul ca in filmul joaca, dupa cum bine stiti, Jason Statham, preferatul meu cand vine vorba de filme de actiune.Crank 1 a fost mai savuros dar daca in prima parte ne multumeam cu un Jason (Chiev Chelios in film) mai neexperimentat in Crank 2 ne arata adevaratul sau "talent".

Domnul Chiev ramane fara inima, la propriu dar si la figurat, aceasta fiindu-i inlocuita cu una ce se incarca de la bateriei sau curent electric.


In cautarea inimii adevarate, acesta ne incanta cu un spectacol foarte interesant. De la alergaturi in trompa, batai cu japonezi, chinezi si gangsteri pana la…sex pe pista de hipodrom. Scena de sex este facuta intr-un stil, evident, amuzant.


Prea multe nu se pot spune despre film, dar ca film de actiune si continuare a filmul Crank 1, este destul de reusit.

Vizionare placuta!

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Foto cu sotia lui Daniel Iordachioaie insarcinata
  • person

    "barfa e sport national. hai sa barfim! dar fara rautate si malitiozitate!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right