Crime justificate

Crime justificate
  calendar_month        
Nu-i asa ca va ganditi sa dati fuguta pana la cinema special pentru Crime justificate? Pana la urma asta a fost si ideea mea: trebuie sa vad acest film.

De ce? Pentru ca e Robert De Niro , pentru ca e Al Pacino…pentru ca n-are cum sa nu iasa bine o asemenea combinatie.

Dezamagirea mi-a fost profunda si fara ocolisuri am sa zic ca filmul este cu siguranta cel mai putin insipirat la orice capitol doriti voi.

Imi tot spuneam sa am rabdare pentru ca filmele politiste au o anumita traiectorie insa incurajarile de acest gen n-au salvat filmul deloc.

Dar sa vorbim de film ceva mai concret. Robert de Niro si domnul Al Pacino joaca rolurile unor politisti profesionisti fiind chiar parteneri in film.

Misiunile lor probabil ar trebui sa fie destul de complexe incat sa nu te prinzi care dintre cei doi incalca legea si face dreptate singurel.

Insa nimic nu este atat de bine construit incat sa te si intereseze finalul daca esti destul de istet.

Ideea este ca cei doi reusesc sa prinda criminalii insa de fiecare data acestia reusesc sa iasa cu basma curata de sub toate acuzatiile. Cam greu totusi sa scapi , zicem noi, dupa ce esti acuzat de viol sau omor.

89527.jpg

Dar pentru ca asta se intampla totusi in Crime Justificate, unul dintre cei doi parteneri se gandeste sa faca singur dreptate si ii ucide cu sange rece lasand de fiecare data la locul crimei si o poezie.

Culmea ironiei este ca acest caz al criminalului poet este cercetat chiar de cel care comite aceste crime.

Evit sa va zic cine este criminalul, dar va garantez ca nu este greu de ghicit.

Ce mi-a placut totusi la acest film, lucru care speram sa nu lipseasca, a fost umorul venit ca o binecuvantare din cand in cand. Putin dar bun, cum se zice.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

26 november 2008
  • person

    "it takes more than desire to win!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right