Croissante, branza cu mucegai, gale de premiere si publicitate

Croissante, branza cu mucegai, gale de premiere si publicitate
  calendar_month        
Cateva keywords care stabilesc coordonatele atmosferei din cadrul Festivalului de publicitate Cannes Lions.


Daca imaginea orasului francez este preponderent asimilata cu cea a festivalului de film de la Cannes aceasta locatie devine timp de 7 zile un loc de intalnire pentru toti cei pasionati de creativitate in comunicatii in cadrul Festivalului international de advertising.


Intre 21-27 iunie la Cannes sunt premiate cele mai efervescente campanii de advertising este revizuit anul trecut si sunt stabilite trendurile pentru anul urmator.


In cadrul festivalului in fiecare an pe langa screeninguri si expozitii, seminarii si workshopuri, cu traditie cum ar fii FEDMA,SAWA, Saatchi & Saatchi New Directors` Showcase unde apar in fiecare an speakeri cunoscuti exista si invitati speciali cum ar fi AL GORE, Kofi Annan etc care sustin aici conferinte comunitatii advetisingului.


Gale de premiere glam si afterparty-uri pe plaje coastei de Azur vin sa completeze o zi de seminarii si workshopuri in cadrul festivalului.


Pe scurt organizatorii festivalului asigura toate ingredientele necesare digerarii celor mai noi informatii de pe piata marcommului.

Sursa: Alexandra Anghelache
Recomandari