Cronica de film: Hancock

Cronica de film: Hancock
  calendar_month        
Pentru a pastra ritmul , trecem vertiginos de la Wanted si frumoasa Jolie , la Hancock si unul dintre cei mai sexy barbati de la Hollywood, Will Smith.

Hancock , ultima productie in care ne onoreaza cu prezenta Will Smith ruleaza de ceva timp si in cinematografele din Bucuresti.

Daca ezitati sa mergeti la el, n-aveti de ce. Nici pe departe cel mai bun film, dar unul care trebuie vazut.

Filmul este de actiune, cu un super erou in prim plan si anume Hancock, care incearca sa salveze oamenirea, cu o sticla de bautura intr-o mana si cu capul invartindu-se de mahmureala. Incercarile lui insa nu sunt prea apreciate.

Un super erou urit de toata lumea, e putin cam ciudat, insa foarte adevarat in Hancock. Dupa ce termina de salvat pe cineva in urma sa lasa un dezastru monstruos.

Unul dintre personajele pe care le salveaza, intamplator un PR, care da gres in cariera sa, incearca sa-i schimbe destinul lui Hancock, drept multumire.

89421.jpg

Reuseste? Veti afla singurei.

Ce-am lasat spre finalul cronicii a fost prezenta in film a superbei Charlize Theron, care are un rol de sotie si mamica iubitoare si ne surprinde spre final cu adevarata ei identitate.

Filmul este amuzant, in stilul lui Will Smith, ironic si sexy, merita vizionat savurand o portie de nachos cu branza.

Vizionare placuta!

Recomandari