Cronica de film: Nights in Rodanthe

Cronica de film: Nights in Rodanthe
  calendar_month        
Cu siguranta nu exista un fan mai mare decat mine al minunatului actor Richard Gere. De ce spun asta?

Poate simplul fapt ca am vizionat de 10 ori Autumn in New York, doar pentru prestatia lui, spune multe.

Ultimul sau filmul m-a dezamagit cumplit. Nights in Rodanthe, unde joaca alaturi de Diane Lane este sub asteptarile mele si asta ma face sa cred ca n-am sa-l vizionez a doua oara sub nici o forma.

Povestea se precipiteaza cumplit. Iar regizorul, probabil ramas fara inspiratie, incearca sa salveze totul printr-o rasturnare de situatie, care dupa parerea mea nu ajuta la nimic.

Sa intram totusi in amanunte. Doi oameni singuri, fiecare cu trecutul lui si frustrarile lui se intalnesc undeva pe o insula semipustie si incearca sa ajunga fiecare la un sfarsit al framantarilor sufletesti.Totul se intampla prea repede, iar nimic nu se leaga cu nimic. Dialogurile sunt absolut deplasate si venite din neant. As fi acceptat oricand un film siropos la care sa plang, ca doar sunt femeie, in locul acestuia care mimeaza tristetea.

Ce este totusi trist, este faptul ca vezi doi mari actori care joaca destul de fals, iar a caror chimie este absolut inexistenta. Nu se potrivesc deloc si nici nu comunica prea bine in film.

Cat despre scenele in care acestia fac sex si sunt afectuosi unul cu celalalt ?mi-au displacut total.

Daca insa doriti sa-l vizionati, asa ca fapt divers va recomand sa nu mergeti la cinematograf. Puteti oricand opta pentru alt film.

Nights in Rodanthe intra in categoria de filme vazute acasa, in pat. Nu de alta, dar e mai bine sa adormi in patul tau decat pe scaunul de cinema.

Recomandari