Cronica "Dragostea in vremea holerei"

Cronica "Dragostea in vremea holerei"
  calendar_month        
Pe marele Garcia Marquez il cunoaste toata lumea. Dar se pare ca de data aceasta nu vorbim doar de cartile lui ci de una dintre cele mai mari capodopere din toate timpurile, ecranizata.

89279.jpgDragostea in vremea holerei, este cel mai frumos roman de dragoste scris vreodata. Orice incercare de film cu subiectul acestei carti mi se parea absolut imposibila. Dar nu a fost asa!

Filmul, pe care l-am vazut aseara in Hollywood Multiplex, a fost unul foarte reusit. De la coloana sonora incantatoare (Shakira) pana la actori, imagini si scenariu, totul mi s-a parut facut cu foarte mult bun gust. Sala de cinematograf a fost plina si asta spune multe.

Cei care nu stiu inca povestea cartii si implicit a filmului, va pot spune ca aceasta superba poveste romantica ne dovedeste puterea dragostei prezentand viata unui barbat care isi asteapta unica iubire timp de mai bine de cincizeci de ani.

Distributia:

Distributia de prestigiu include mai multe nume mari: actorul nominalizat la Oscar, Javier

Bardem
(Before Night Falls, The Sea Inside, No Country for Old Men), Giovanna Mezzogiorno (castigatoarea Trofeului Volpi la Festivalul de Film de la Venetia, pentru Don't Tell, castigatoarea Premiului David di Notello pentru Facing Windows), Benjamin Bratt (Traffic, Clear and Present Danger), actrita nominalizata la Oscar, Catalina Sandino Moreno (Maria Full of Grace), Hector Elizondo (The Princess Diaries 1 & 2, Pretty Woman), Liev Schreiber (The Omen) si Fernanda Montenegro (House of Sand, Central Station), Laura Harring (Mulholland Dr.) si John Leguizamo (Moulin Rouge, Collateral Damage).

Imi este foarte greu sa va povestesc sirul actiunilor. Nu are sens.

Si chiar pentru cei care nu au citit cartea, un film bun de dragoste nu are nevoie de multa prezentare.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

prea devreme
  • person

    "(braveheart)"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right