Cum sa organizezi o seara de filme la tine acasa

Cum sa organizezi o seara de filme la tine acasa
  calendar_month        
Ce poate fi mai super decât o ieșire cu prietenii la cinema? O seară de filme la tine acasă! Îți poți chema gașca de prieteni și la un maraton de filme, alături de un pahar de vin și mâncarea preferată. Organizarea unei seri de film acasă necesită ceva planificare, dar totul este un proces destul de simplu. Iată ce ai de făcut pentru o seară de care să vă aduceți aminte mereu.

Faceți o listă cu filmele la care vă uitați

Primul și cel mai important ingredient pe care trebuie să îl ai în vedere este lista cu filme sau seriale de văzut. De ce e important să existe o listă, înainte să dai primul „Play”? Pentru că astfel veți economisi timp, pe care l-ați fi consumat căutând și hotărându-vă la ce filme să vă uitați. Recomandarea noastră este ca fiecare persoană să-și aleagă un film, desigur, consultându-se și cu restul găștii.

Asigură-te că ai echipamentul potrivit

Organizarea unei seri de film acasă înseamnă și să ai echipamentul potrivit. Nu vei putea crea o experiență cinematografică, dacă ai un televizor mic sau un laptop. Noi îți recomandăm să te asiguri că ai un televizor mare, eventual și un sistem audio, pentru un sunet de calitate. Aceste două ingrediente vor face această experiență să fie memorabilă.

Dacă locuiești la curte, poți folosi un proiector și să organizezi în grădină această seară de filme. Nu uitați să aveți pături la voi, în cazul în care se face răcoare.

Pregătește gustările

Nu poți uita de gustări când vine vorba de o seară de film acasă. În primul rând trebuie să fie mult popcorn, dar gândește mai departe și fă un meniu care să fie pe placul tuturor. Asigură-te că există suficiente gustări pentru fiecare, pe care le poți prepara sau, de ce nu, comanda de la un restaurant. Astfel vei avea mai mult timp pentru tine și totul va fi gata la venirea oaspeților.

Pregătește câteva jocuri de grup

Seara nu ar fi completă, dacă nu ați include și câteva jocuri, înainte sau după ce ați văzut filmele. Puteți să vă jucați cărți, adevăr sau provocare sau un joc de societate. Acestea ajută la dezvoltarea comunicării la nivelul unui grup și cresc gradul de intimitate dintre membrii acestuia. O altă idee drăguță este să faceți un Q&A din filmele pe care le-ați văzut.

O seară de filme cu gașca este o experiență pozitivă, pe care trebuie să o încerci. În funcție de film, toată lumea va râde sau va plânge împreună ori, de ce nu, va încerca să deslușească un mister. Așadar, dacă vrei să vezi cel mai nou blockbuster sau ți-e dor de o producție cinematografică clasică, folosește-te de sfaturile noastre despre cum să organizezi o seară de filme la tine acasă.Sursă foto: freepik.com

Recomandari