Dana Rogoz este Julieta pentru o luna

Dana Rogoz este Julieta pentru o luna
  calendar_month        
Daca Julieta lui Shakespeare inspira si acum indragostitii din intreaga lume, in Romania, Dana Rogoz este fericita sa raspunda scrisorilor de dragoste primite pe blogul scrisoricatrejulieta.wordpress.com.

Cu ocazia lansarii filmului Scrisori catre Julieta in cinematografe, Dana Rogoz devine oficial Julieta de Romania si premiaza cele mai frumoase povesti de dragoste cu o escapada pentru 2 persoane la Verona. In plus, are grija ca toate scrisorile primite sa ajunga chiar la celebra Casa di Giulietta din orasul indragostitilor.

Despre aceasta noua provocare, Dana Rogoz, actrita din serialul "State de Romania" de la ProTV si prezentatoarea emisiunii "De suflet" de pe Pro Tv International a declarat ca: "Orice actrita isi doreste sa joace rolul Julietei, iar eu n-am avut pana acum ocazia sa-l joc nici pe o scena de teatru, nici in fata unor camere de filmat. Insa, supriza mare, am castigat de curand castingul pentru o Julieta Virtuala! Timp de o luna imi voi asuma suta la suta rolul de tanara indragostita pana peste urechi, dornica sa citeasca scrisori cu cele mai frumoase povesti de dragoste. Cum ale cui? Ale voastre! Exista o Julieta in fiecare dintre noi, ofera-i sansa sa-si spuna povestea."

Daca simti nevoia sa-ti perfectionezi tehnicile de cucerire sau daca ai o relatie si vrei sa reaprinzi "scanteia", intra pe scrisoricatrejulieta.wordpress.com si scrie-i Julietei noastre. Chiar daca nu ai nevoie de sfaturi, impartaseste povestea ta de dragoste: reala, asa cum s-a intamplat; sau imaginara, asa cum ai vrea sa se intample. Poti castiga atat marele premiu, o escapada la Verona pentru doua persoane, precum si tratamente cosmetice la Day Spa, invitatii la filmul Scrisori catre Julieta si postere semnate de Dana Rogoz.

O superba comedie romantica, Scrisori catre Julieta ne poarta catre insoritele si magnificele tinuturi ale Italiei, acolo unde Sophie (Amanda Seyfried), o tanara scriitoare americana, se bucura de o vacanta care ii va schimba viata pentru totdeauna.

Dupa ce s-a alaturat unui grup de voluntari, Sophie gaseste o scrisoare ratacita, veche de 50 de ani. De-a dreptul emotionata de acest mesaj, tanara scriitoare pregateste un raspuns pe masura, fara sa stie ca scrisoarea ei va atrage o reactie imediata din partea destinatarei, Claire (Vanessa Redgrave), care va porni intr-o aventura spectaculoasa prin Italia, in cautarea iubirii pierdute.

Din acest moment vom asista la o emotionanta si amuzanta poveste despre dragoste, prietenie si mai mult decat oricand despre destin. Din 21 mai, MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane comedia romantica Scrisori catre Julieta, un film cu Amanda Seyfried si Vanessa Redgrave in rolurile principale.

Alte articole despre
Recomandari