Definitely, Maybe...

Definitely, Maybe...
  calendar_month        
Definitely, Maybe sau Desigur, poate ca….sau poate ca, desigur…ne promitea multe. Multe rasete si multa voie buna. Insa cum intotdeauna exista un "dar", nici acest film nu scapa fara unul.

Desigur, poate ca… e de vina ora tarzie la care mi-am ingaduit sa-l vad si-atunci impactul asupra mea a fost aproape inexistent.

Am urmarit prima jumatatea de film destul de curioasa sa vad cand incepe de fapt comedia si de ce nu…actiunea?!. Dar , nimic. Absolut nimic.

Un film mai sec si mai lipsit de intriga ca acesta nu cred c-am mai vazut de foarte mult timp.

Un fel de…"sa ne amintim cum am ajuns sa divortam" combinat cu "hai sa povestim asta fiicei curioase".

"Hey, tati , tati cum ai intalnit-o pe mami?".

Fetita destul de inteligenta sa nu inghita orice fel de poveste vrea sa afle adevaratul sir al intamplarilor. Ei bine adevarata aventura o afla. Iar povestea nu-i decat o incalcitura de relatii nereusite ale taticului, care mai de care mai lipsite de pasiune si interes.

Un film care nu face altceva decat sa te ameteasca de cap din cauza intamplarilor absolut stupide prin care trece un ghinionist in relatii.
Daca nu ghiciti de la inceput care ar fi mama fetitei nici nu veti ghici pana la final si nu pentru ca filmul ar fi foarte bine construit dar reusesc sa te faca sa-ti pierzi interesul.

Ar mai fi ceva de spus, ideea filmului mi-a amintit de serialul "How I Met Your Mother" serial pe care vi-l recomand cu placere in locul acestui film, absolut plictisitor.

In distributia filmului ii veti intalni pe: Ryan Reynolds, Rachel Weisz, Isla Fisher, Elizabeth Banks..etc.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Forum Ele.rochevron_right