Din 8 iulie, Hollywood Multiplex prezinta "Larry Crowne"

Din 8 iulie, Hollywood Multiplex prezinta "Larry Crowne"
  calendar_month        
Castigatorii premiului Oscar, TOM HANKS si JULIA ROBERTS, impart afisul unei comedii romantice si optimiste despre modul in care dificultatile recesiunii actuale il fac pe un om obisnuit sa se reinventeze si sa descopere o neasteptata sansa in viata: Larry Crowne.

Inainte de a fi demis, afabilul si amabilul Larry Crowne (Hanks) era angajatul model al unui hipermarket pentru care lucrase inca de cand parasise Marina. Cu ipoteca neplatita si nestiind cu ce sa-si ocupe timpul liber, aparut pe neasteptate, Larry asculta sfatul bunilor sai prieteni si vecini, Lamar (CEDRIC THE ENTERTAINER) si B'Ella (TARAJI P. HENSON) si se intoarce la scoala, la colegiul de stat, ca s-o ia de la inceput.

La colegiul din East Valley, Larry intra intr-un pitoresc grup de studenti, care vin la cursuri cu scuterele, grup din care fac parte si fermecatoarea Talia (GUGU MBATHA-RAW) si prietenul ei, Dell, (WILMER VALDERRAMA), pe toti acesti studenti unindu-i speranta intr-un viitor mai bun.

Spre marea lui surprindere, Larry face o pasiune pentru profesoara lui de oratorie, Mercedes Tainot (Roberts), care si-a pierdut pasiunea pentru profesorat, asa cum si-a pierdut-o si pe cea pentru sotul ei cel ratat, Dean (BRYAN CRANSTON). Mercedes nu poate nega ca schimbarea suferita de Larry e o sursa de inspiratie, asa cum nu poate nega nici atractia resimtita fata de acest student de varsta a doua, care trece printr-o transformare fascinanta.

Acest om obisnuit, care are toate motivele sa creada ca viata lui a ajuns intr-un punct mort, va invata o lectie neasteptata: cand crezi ca ai ratat toate lucrurile bune ale vietii, s-ar putea sa descoperi un nou motiv pentru a trai.

Hanks regizeaza Larry Crowne dupa un scenariu scris de el, in colaborare cu NIA VARDALOS (My Big Fat Greek Wedding, Connie and Carla) si produce aceasta comedie romantica impreuna cu vechiul sau partener de la Playtone, GARY GOETZMAN (Mamma Mia!, Where the Wild Things Are). in echipa de realizatori se mai afla directorul de imagine castigator al unui premiu Oscar, PHILIPPE ROUSSELOT (A River Runs Through It, Sherlock Holmes), editorul de imagine, ALAN CODY (TV The Pacific, Big Love), producatorul artistic VICTOR KEMPSTER (Charlie Wilson War, Natural Born Killers), dublul castigator al Oscarului, costumierul ALBERT WOLSKY (Bugsy, All That Jazz) si compozitorul JAMES NEWTON HOWARD (The Dark Knight, My Best Friend Wedding).
Producatorii executivi ai filmului Larry Crowne sunt PHILIPPE ROUSSELET (Source Code), STEVEN SHARESHIAN (My Big Fat Greek Wedding), JEB BRODY (Little Miss Sunshine), FABRICE GIANFERMI (Source Code) si DAVID COATSWORTH (Underworld: Evolution).

Recomandari