Doi burlaci si-o...blonda

Doi burlaci si-o...blonda
  calendar_month        
Doi burlaci si-o … blonda,si nu oricare blonda ci chiar Kate Hudson este urmatoarea comedie romantica pe care ne-o recomanda MediaPro Distribution.

89517.jpgNu orice fel de comedie, nu orice fel de romantism ci unul un pic diferit decat va puteti astepta. Glumele fiind destul de indraznete si obraznice in cel mai placut mod.

Dupa domnisoara Kate nu alearga insa oricine ci protagonistul din American Pie 1 , Jason Biggs care insa a mai crescut si isi arata adevaratul talent in Doi burlaci si-o ..blonda.

Din pacate Dustin (Jason Biggs), nu prea are succes la frumoasa blonda care dupa ultimele schimbari din viata sa ajunge la concluzia ca-si doreste doar sex ocazional si nimic serios.

Dustin reuseste sa se faca de ras cu brio in cateva randuri insa asta nu-l opreste sa-si faca planuri cu privire la o eventuala relatie intre el si Alexis (Kate Hudson).Ba mai mult de atat, il "angajeaza" pe Tank, prietenul sau sa o scoata in oras si sa o faca sa realizeze cat de nenorocitii sunt barbatii. Tank fiind un maestru in asa ceva, acest serviciu facandu-i o deosebita placere.

Tank isi arata latura de baiat rau, insa asta nu o sperie prea tare pe Kate. Cei doi pornesc o mica aventura acest lucru fiind in detrimentul lui Dustin care sufera cumplit cand afla.

Si nu, nu se opreste actiunea aici…poti afla cum se termina tumultoasa poveste din 26 septembrie la HMultiplex!

Vizionare placuta!


Trailer:

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Blogul catarhic
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right
Ie Traditionala Anaia 6
Shop Ele.rochevron_right