Dragos Bucur vine Dupa Ea pe marile ecrane

Dragos Bucur vine Dupa Ea pe marile ecrane
  calendar_month        
Cunoscut publicului din filme precum Marfa si banii, Furia si serialul tv Baieti Buni, Dragos Bucur revine pe marile ecrane, din 31 august, cu lungmetrajul Dupa Ea, un film de Cristina Ionescu.


Pentru prima data in interpretarea rolului de barbat casatorit, angajat in responsabilitatile aferente vietii de familie, pentru Dragos Bucur filmul Dupa Ea a dus si la schimbarea propriei sale vieti personale.
Pe platourile de filmare de la Dupa Ea, Dragos a cunoscut-o si s-a indragostit la prima vedere de Dana Nalbaru, cea care intre timp i-a devenit sotie.


Nu ma vedeam in rol de tatic, imbracat la sacou si serios, iar acceptarea rolului a fost o provocare. Singura asemanare dintre film si realitate este ca acum sunt casatorit si am o fetita, pe Sofia, in rest nimic. Poate doar ca eu si Dana ne-am indragostit la prima vedere, declara Dragos Bucur.

Un rol de barbat cuminteIn postura de barbat "cuminte", inteligent, moderat si rational, Dragos Bucur este in filmul Dupa Ea, Stefan Robescu. Un bun profesionist, care ar fi ajuns probabil si mai departe in cariera daca ar fi fost mai ipocrit, Stefan isi iubeste sincer nevasta si fiica, pentru care este un sot atent si un tata rabdator. Obsesia pentru o necunoscuta zarita pe strada il schimba intr-un om imprevizibil, care incalca toate regulile dupa care se condusese.

Despre ce a insemnat pentru el filmarile la lungmetrajul Dupa Ea, Dragos Bucur a declarat: Colaborarea mea cu regizoarea Cristina Ionescu a fost una fructuoasa si, cred eu, de bun augur. Nu ne stiam. Am fost la casting, am dat o proba, doua, trei si asa am obtinut rolul, a afirmat Dragos Bucur.


Din 31 august, Dragos Bucur va putea fi vazut alaturi de Anca Florea, Dana Nalbaru, Victor Rebengiuc, Dana Nalbaru, Mimi Branescu si nu in ultimul rand Valentina Pelinel, in filmul Dupa Ea, o productie Temple Film si Media Pro Pictures.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Dr Robert Young tine conferinte despre pH Miracle in toata lumea
  • person

    "impreuna putem avea succesul dorit pe plan profesional."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right