DVD-ul "Harry Potter si Ordinul Phoenix"

DVD-ul "Harry Potter si Ordinul Phoenix"
  calendar_month        
Copilul tau poate fi primul din Romania care vede noul DVD Harry Potter!


DVD-ul ?Harry Potter si Ordinul Phoenix? va fi lansat in Romania pe 20 noiembrie, dar tu ii poti face o surpriza copilului tau, comandand DVD-ul de azi, pe www.avantu.ro !

Veti primi filmul acasa, exact in ziua lansarii!

Cel de-al cincilea episod al seriei Harry Potter il prezinta pe micul vrajitor, devenit intre timp adolescent, in mijlocul unor intamplari dramatice provocate de personaje malefice, dar si in centrul unei povesti de dragoste care-l pune pe personajul Potter intr-o lumina cu totul noua.
Mai sunt 7 zile pana la lansarea oficiala a dvd-ului, dar din fericire pentru copiii (si, de ce nu, pentru adultii) din Romania, el poate fi comandat deja pe www.avantu.ro.

Proaspat lansatul site pune la dispozitia utilizatorilor produse extrem de populare care nu au fost lansate inca pe piata din Romania, cum ar fi volumul in editie limitata ?Istoria artei? sau DVD-ul ?Shrek al Treilea?. Oricare dintre aceste produse poate fi comandat in avans, urmand sa fie livrat cumparatorului exact in ziua lansarii in Romania.

Pana una alta, fa-i o surpriza copilului tau si asigura-te ca el va primi acasa, inaintea tuturor, filmul cu personajul lui preferat. Intra pe www.avantu.ro si comanda acum dvd-ul ?Harry Potter si Ordinul Phoenix?.

Recomandari