Festivalul International de Animatie Anim`est

Festivalul International de Animatie Anim`est
  calendar_month        
Festivalul International de Animatie Anim`est isi va deschide portile pentru cea de-a treia editie in perioada 3 - 12 octombrie la cinematografele Scala si Elvita Popescu din Bucuresti.

Festivalul va prezenta filme-vedeta, invitati speciali si un total de aproape 300 de scurt si lungmetraje, videoclipuri, spoturi…etc.

Organizatorii festivalului promit multe surprize anul acesta, festivalul urmeaza sa prezinte : "filme-vedeta, premiate la marile festivalui , invitati speciali , un total de aproape 300 de proiectii de scurt si lungmetraj, videoclipuri si spoturi publicitare, animatii romanesti si studentesti, workshop-uri, majoritatea premiera in Romania."

Festivalul va beneficia de expertiza a trei jurii ce vor analiza filmele din cele 5 sectiuni competitive: scurtmetraj, lungmetraj, animatii studentesti, scurmetrahe studentesti, videoclip si advertising.Anim`est va aduce in premiera in atentia specialistilor si a presei un eveniment provocator pentru animatia europeana: Balkanimation, un seminar international cu proiectii, care isi propune sa analizeze starea filmului de animatie din Balcani.

In cele doua weekenduri de festival, printre sutele de animatii oferite publicului tanar si adult vor exista si animatii pentru copii.

Primele doua proiectii din fiecare sambata si duminica din cadrul Anim`est vor fi destinate celor mici.

Vor fi disponibile doua tipuri de abonamente: abonamentul de zece proiectii, care va costa 50 lei si Festival Pass-ul, care va costa 100 lei si care garanteaza accesul la toate evenimentele din cadrul fesitvalului.

Biletele s-au pus deja in vanzare pe site-ul www.bilet.ro.

Recomandari