"Fifty Shades of Grey", considerat cel mai provocator film al deceniului

"Fifty Shades of Grey", considerat cel mai provocator film al deceniului
  calendar_month   update 03 Feb 2015, ora: 13:11     web mediafax.ro  
"Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", de Sam Taylor-Johnson, este considerat cel mai provocator film al ultimului deceniu. Scenele de sex din acesta pelicula cumuleaza 20 de minute din cele 124 de minute ale lungmetrajului, informeaza dailymail.co.uk.

Distinctia de "cel mai provocator film al deceniului" i-a fost atribuita peliculei "Cincizeci de umbre ale lui Grey" dupa ce site-ul Mr Skin, care claseaza productiile in functie de numarul scenelor cu sex, a publicat cele mai recente rezultate.

"Fifty Shades of Grey" va avea mai multe scene cu sex pe marele ecran decat cele mai provocatoare 100 de pelicule lansate in 2014 puse la un loc, ceea ce plaseaza acest film artistic pe primul loc in topul celor mai erotice din ultimul deceniu.

Filmul va avea premiera cu o zi inaiantea sarbatorii Valentine's Day si este unul dintre cele mai asteptate filme ale lui 2015. Trailerul a depasit 46 de milioane de vizualizari pe site-ul YouTube.

"Cincizeci de umbre ale lui Grey" ii are in rolurile principale pe actorii Dakota Johnson si Jamie Dolan.

Jamie Dolan, care interpreteaza rolul principal masculin, a declarat, intr-un interviu recent, ca nu crede ca productia este "pornografica sau erotica".

Citeste continuarea pe mediafax.ro
Recomandari

Newsletter Ele.ro

Garderoba unei femei: Obiecte indispensabile
  • person

    ""be the butterfly effect""

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right