Film: Dredd 3D

Film: Dredd 3D
  calendar_month        
Karl Urban este politist, calau, Judecator

Incepand de vineri, 9 noiembrie, mult-asteptatul thriller SF, Dredd 3D: Ultima judecata va putea fi, in sfarsit, vizionat in cinematografele din Romania.

Cu o regie semnata de Pete Travis si cu o distributie formata din: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby si Lena Headey, filmul va rula la urmatoarele cinematografe bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, CinemaPRO, Movieplex, Cinema City Cotroceni si Sun Plaza, Grand Cinema Digiplex, The Light Cinema si Glendale Studio precum si in tara, la Hollywood Multiplex Lotus Oradea, Cortina Cinema Digiplex Oradea, la Cityplex Constanta, Tulcea si Brasov, la Odeon Cineplex Cluj Napoca, la Grand Mall Cinema - Satu Mare si in reteaua Cinema City din Arad, Braila, Cluj Napoca, Bacau, Targu Mures si Constanta.

Teritoriul Americii in viitor este un desert nesfarsit. Pe Coasta de Est, incepand din Boston si pana in Washington DC se intinde Mega City One, o metropola imensa, dominata de violenta, unde locuiesc peste 400 de milioane de oameni, intr-o teama perpetua.

Singurii care incearca sa faca ordine in acest haos urban sunt cei supranumiti Judecatorii. Acestia reprezinta intregul sistem: oameni ai legii, jurati, judecatori si calai. Cel mai bun dintre Judecatori este Dredd, caruia Judecatorul suprem ii da o misiune. El trebuie sa testeze un Judecator incepator, pe Cassandra Anderson, care are puteri telepatice. Totul trebuie sa fie de fapt ca o zi de instructie.

Judecatorii sunt in drum spre locul unde a avut loc o crima, in Peach Trees, un zgarie nori de 200 de etaje condus de clanul mafiot alA lui Ma-Ma. Atunci cand cei doi JudecAAtori incearca sa-i aresteze pe oamenii lui Ma-Ma, aceasta ordona inchiderea cladirii si Judecatorii se gasesc prinsi intr-o capcana a terorii, cu mafiotii pe urmele lor. Totul se transforma acum intr-o lupta pentru supravietuire.
Filmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations si are o durata de 95 minute.

Titlu original: DREDD 3D
Titlu Romania: DREDD 3D: ULTIMA JUDECATA
Lansare in cinematografe: 9 noiembrie
Gen: Actiune / S.F. / Thriller
Regia: Pete Travis
Scenariul: Carlos Ezquerra, Alex Garland, John Wagner
Distributia: Karl Urban, Rachel Wood, Andile Mngadi, Jason Cope, Emma Breschi, Olivia Thirlby, Lena Headey
Producator: Alex Garland, Andrew MacDonald, Allon Reich
Imaginea: Anthony Dod Mantle
Durata: 95 min

Recomandari

Newsletter Ele.ro

B`estival
  • person

    "traim in romania si asta ne mananca ficatii!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right