Fratii Bloom au aruncat Pelesul in aer!

Fratii Bloom au aruncat Pelesul in aer!
  calendar_month        
Comedia excentrica Fratii Bloom este o pelicula hollywoodiana filmata si in Romania, care prezinta Castelul Peles in ipostaze de-a dreptul incendiare, chiar…explozive.


Realizatorii celebrului film Fratii Bloom, care ii aduce in rolurile principale pe Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo, nu au stat pe ganduri si au aruncat in aer, cel putin pe pelicula, celebrul Castel Peles, una dintre cele mai importante mosteniri istorice ale Romaniei.


Castelul Peles in ipostaze incendiare!

Aceasta scena socanta chiar si pentru amatorii de senzatii tari va putea fi urmarita in premiera mondiala din 29 mai si in Romania, odata cu lansarea filmului Fratii Bloom si in cinematografele de la noi, fiind distribuit de MediaPro Distribution.89703.jpg
Atat Rachel Weisz, Adrien Brody si Mark Ruffalo, cele trei vedete care interpreteaza rolurile principale din comedia excentrica Fratii Bloom, cat si echipa de realizatori au poposit pe plaiurile mioritice si au avut drept locatii de filmare pe langa Sinaia si Comarnic, Bucuresti, o scena importanta fiind realizata si la Cazinoul din Constanta.


Romania le-a oferit cineastilor o serie de locuri-cheie.

Castelul Peles are o structura neorenascentista complicata, localizat in inima Carpatilor, construit la sfarsitul secolului al 19-lea de catre Regele Carol I al Romaniei ca o rezervatie de vanatoare si ca loc de retragere in timpul verii pentru monarh. Castelul a devenit casa din New Jersey a lui Penelope, tanara miliardara interpretata de Rachel Weisz.
"Poate parea destul de absurd sa mergi atat de departe in reprezentarea unui loc care e, de fapt, foarte aproape de locul din care venim. E ceva unic si ne-am gandit ca exprima perfect excentricitatea lui Penelope", declara Wendy Japhet, producatoarea filmului.


Fratii Bloom vin in Romania in cautarea jafului perfect, din 29 mai, in premiera mondiala in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex, CITYPLEX, Oden (Cluj), Lotus (Oradea) si Cinema City (Timisoara). Un film distribuit de MediaPro Distribution.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Armagheddon
  • person

    "despre emy"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right