Grand Cinema Digiplex se deschide pentru public

Grand Cinema Digiplex se deschide pentru public
  calendar_month        
Grand Cinema Digiplex, cel mai inovator cinematograf din tara, isi deschide portile pentru public vineri, 23 septembrie 2011, incepand cu orele 10:00 si isi asteapta clientii cu multe surprize, cele mai noi filme si o atmosfera de poveste.


Grand Cinema Digiplex marcheaza noi premiere pe piata de profil din Romania:

- sala Grand Ultra - cu sistemul de sunet Iosono, cel mai complex si avansat sistem audio multi-dimensional din Europa la ora actuala si o premiera in Romania;


90899.jpg


- Grand Epika - sala multifunctionala echipata pentru concerte si evenimente


- Grand Studios - salile VIP care inaugureaza "the living room concept", scaune "Rocker" si fotoliile premium.

62480.jpg
90898.jpg

Ali Ergun Ergen, CEO Baneasa Developments, a declarat: Investitia in acest proiect a avut un obiectiv major: sa creem un cinematograf de neegalat pana acum in Romania, care sa deschida calea pentru viitorul cinematografiei autohtone. Am investit in cele mai sofisticate tehnologii de proiectie, sunet si confort, pentru a ne cuceri oaspetii. Am pus tot ceea ce este mai bun in aceasta experienta cinematografica. Ea este de-acum disponibila oricarui iubitor de filme. Ne-am straduit, si credem ca am reusit sa oferim publicului un centru digital de imagine, sunet si spectacol care ofera o experienta fara egal in Romania.

Surprize la Grand Cinema Digiplex


90900.jpg

Pe toata durata primului weekend cei mici si cei mari sunt intampinati de personaje celebre din lumea filmului, in spatiul special amenajat pentru fotografii. Imaginile vor fi postate pe Facebook, iar primele 10 poze cu cele mai multe voturi castiga automat un premiu.

Premii vor primi si primii 2.600 de clienti ai cinematografului, si cei care vor aplica pentru programul de fidelitate.

Grand Cinema Digiplex aduce in premiera in Romania expozitia liderului mondial in tehnologie cinematografica Cinemeccanica. Fondata in 1920 in Italia, Cinemeccanica este unul din pionierii de profil, fiind prezenta in peste 90 de tari. Expozitia poate fi admirata pana la jumatatea lunii octombrie si gazduieste o serie de echipamente de film din diferite perioade, incepand cu anii `60 si pana astazi.

In acelasi timp, in spatiul expozitional Imagika va avea loc si o expozitie de costume de film, purtate de faimosi actori in productii romanesti de renume. Aceste costume spectaculoase sunt furnizate de Media Pro Studios.

Situat in zona comerciala Baneasa, pe cea mai extinsa zona de shopping din tara, Grand Cinema Digiplex este un complex cinematografic premium, echipat cu tehnologii de ultima generatie in materie de proiectie, sunet si lumini, care le ofera cinefililor posibilitatea de a alege dintr-o varietate mare de optiuni.

Cele 13 ecrane adaptate pentru suprafete largi de proiectie 3D, unghiurile perfecte de vizibilitate si locurile ultra-confortabile fac din Grand Cinema Digiplex destinatia perfecta pentru vizionarea filmelor in cele mai bune conditii.

Accesul se face direct pe la etajul intai al centrului comercial Baneasa Shopping City.
Pentru mai multe informatii privind programul filmelor si al tuturor activitatilor din perioada deschiderii va rugam sa vizitati www.grandcinemadigiplex.ro.Recomandari