Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie pentru doua persoane la film!

Hollywood Multiplex iti ofera o invitatie pentru doua persoane la film!
  calendar_month        
Hollywood Multiplex inseamna mai mult decat un cinematograf!

Participa la concursul organizat de Hollywood Multiplex impreuna cu ele.ro si poti castiga o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 24 ianuarie - 27 ianuarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D.

Recomandarea saptamanii:
Burlesque: Vis implinit

62252.jpg

Ali Rose (Christina Aguilera) este o tanara originara din Iowa, care viseaza sa isi fructifice talentul muzical pe scenele din Los Angeles. Dupa ce primeste o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge si este luata sub aripa ocrotitoare a proprietarei Tess (Cher) si a managerului Sean (Stanley Tucci), Ali este fascinata de stralucirea costumelor de dans si de arta burlesca, sperand ca intr-o zi sa urce pe scena si sa se transforme in vedeta spectacolului de cabaret.

Pentru ca se imprieteste cu dansatoarea Georgia (Julianne Hough) si se indragosteste de barmanul Jack (Cam Gigandet), Ali starneste gelozia lui Nikki (Kristen Bell), care ii devine un dusman de temut. Intrucat dansatoarele din trupa sunt tot mai preocupate de problemele personale, iar clubul se confrunta cu dificultati financiare majore, Tess se lupta sa mentina afacerea pe linia de plutire si are nevoie de un star care sa atraga clientii in club.

Cu ajutorul managerului, lui Ali i se ofera sansa de a canta pe scena The Burlesque Lounge si ridica spectatorii in picioare, atragand atentia omului de afaceri Marcus Gerber (Eric Dane), care doreste ca fata sa ii cada in brate.

Cu: Cher, Christina Aguilera, Kristen Bell, Stanley Tucci, Cam Gigandet, Eric Dane
Regia: Steven Antin
Scenariu: Steven Antin
Durata: 118 min

Raspunde printr-un comentariu in pagina de concurs la intrebarea Care este numele celor doua actrite care interpreteaza rolurile lui Ali Rose si Tess din filmul "Burlesque: Vis implinit"? si poti castiga una dintre cele 3 invitatii duble la film oferite de Hollywood Multiplex si ele.ro.

Regulament concurs:
Concursul se desfasoara in perioada 14 ianuarie - 21 ianuarie, ora 12.00;
Se vor desemna 3 castigatori a cate o invitatie dubla la orice film care ruleaza in perioada 24 ianuarie - 27 ianuarie la cinematograful Hollywood Multiplex, mai putin la filmele care sunt in avanpremiera sau in format 3D ;
Participa la concurs toti cei care au raspuns printr-un comentariu, in pagina concursului la intrebarea Care este numele celor doua actrite care interpreteaza rolurile lui Ali Rose si Tess din filmul "Burlesque: Vis implinit"?;
Raspunsurile multiple vor duce la eliminarea userului din concurs;
Castigatorii invitatiilor la film trebuie sa fie din Bucuresti


Concursul s-a incheiat. Castigatorii sunt:

bettys
soacramea13
aNoMaR13

Felicitari!

Recomandari