Imperiul Magic al Domnului Magorium

Imperiul Magic al Domnului Magorium
  calendar_month        
O poveste fantastica, plina de imaginatie, despre puterea miraculoasa a credintei.

Imperiul Magic al Domnului Magorium ii prezinta pe Natalie Portman, nominalizata a Premiilor Oscar, pentru rolul din Closer; Dustin Hoffman, dublu castigator al Oscarului; Jason Bateman, castigator al Globului de Aur; si pe noul-venit de doar 10 ani, Zach Mills (Mos Craciun 3, Hollywoodland).

Filmul marcheaza debutul regizoral al scenaristului Zach Helm (Stranger Than Fiction) - care este si autorul scenariului.

Au existat multi inventatori ciudati, neobisnuiti si excentrici de-a lungul vremii, in povesti sau filme, insa nici unul ca Edward Magorium.

Acest auto-proclamat "impresar de jucarii, un entuziast al minunilor si un avid purtator de pantofi" are 243 de ani, dar, in afara de parul complet alb, abia daca arata cu o zi mai batran de 65. Si are tot atat de multa energie vibranta si entuziasm efervescent pe cat avea cand a deschis prima oara portile Imperiului sau Magic, cu 114 ani in urma, cu speranta de a darui fiori de emotie, rasete si minuni copiilor de toate varstele.

"Pentru ca personajul are 243 de ani, aveam nevoie de cineva care sa joace aceasta varsta din sufletul sau, din intelepciunea sa, din experienta sa de viata", isi aduce aminte producatorul Richard Gladstein. "Si aproape intr-un glas am spus cu totii:
,,Atunci hai sa-l aducem pe Dustin Hoffman". "A fost absolut uimitor sa il urmarim pe Dustin la lucru", comenteaza Helm. "Uneori, parea sa fie in lumea lui, cumva salbatic si nebunesc si ireal. Apoi, imediat, se intorcea si se uita in ochii tai si puteai sa ii vezi tot sufletul si toata intelepciunea. A fost cu adevarat impresionant.
Si cred ca publicul va avea ocazia sa il vada in acest film cum nu le-a vazut in toata cariera lui de 40 de ani. Este pur si simplu uluitor".

Filmul va putea fi vizionat din 7 decembrie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex si Cityplex.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

Cu zodia Gemeni si al ei horoscop zilnic 2009
  • person

    "iata un horoscop zilnic pentru 2009 interesant despre toate zodiile!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right