Iubita lui King Kong revine

Iubita lui King Kong revine
  calendar_month        
Una dintre cele mai apreciate actrite de la Hollywood, care s-a bucurat de un real succes, in interpretarea blondei care l-a sedus pe legendarul King Kong, Naomi Watts revine pe marile ecrane din 16 martie, intr-o emotionanta poveste de dragoste: Valul Pictat/ The Painted Veil.

Alaturi de Edward Norton (American History X, Fight Club si The Italian Job), Naomi da viata unei frumoase povesti de dragoste, care ne duce inapoi in timp, in China anilor `20 ai secolului trecut, o locatie si o epoca deopotriva misterioase si fermecatoare.In regia lui John Curran (We don`t live here anymore), Valul Pictat ii aduce in prim plan pe Walter (Edward Norton) si Kitty (Naomi Watts), doi tineri proaspat casatoriti, a caror dragoste va fi pusa la incercare, in momentul in care se vor aventura pe taramul mitic al Chinei.

Singuri printre straini si nevoiti sa se adapteze unui nou mod de viata, tanarul cuplu invata sa se redescopere si sa vada in iubirea care ii leaga o noua ratiune de a trai.

Inspirat dupa romanul clasic al lui Somerset Maugham, Valul Pictat se bucura si de un scenariu impresionant semnat de Ron Nyswaner, cel care in 1993 primea Oscarul pentru "Cel mai bun scenariu", cu filmul Philadelphia. Valul Pictat a castigat de curand Globul de Aur, pentru "Cea mai buna coloana sonora".

Filmul va avea premiera de vineri, 16 martie, in cinematografele: Hollywood Multiplex, Movieplex si City Cinema.
Recomandari