Jason Statham este PARKER, din 1 martie, la cinema

Jason Statham este PARKER, din 1 martie, la cinema
  calendar_month        
Un veritabil maestru al actiunii, Jason Statham se dezlantuie din nou, de aceasta data sub identitatea unui hot cu principii puternice, secondat de seducatoarea Jennifer Lopez, in thriller-ul Parker, distribuit de MediaPro Distribution in cinematografele din toata tara, incepand cu 1 martie.

Cunoscut la nivel international pentru periculoasele aventuri din cele peste 20 de romane politiste semnate de Donald E. Westlake, antieroul Parker a fost creat in 1962 si ajunge pentru prima data in atentia publicului cinefil, sub interpretarea ireprosabila a lui Jason Statham.

Premiat cu Oscar, regizorul filmului Taylor Hackford s-a declarat incantat de prestatia lui Statham: "Am colaborat la fiecare pas si niciodata n-a refuzat nimic, pentru ca a vazut potentialul rolului.

Odata cu acest film a facut un pas inainte in cariera sa. Sigur ca e deja o stea de cinema, dar si-a dorit sa evolueze, de aceea merita tot respectul. Fanii lui Jason Statham vor vedea ca e capabil de mult mai mult."

Parker este hot experimentat, cu un cod de etica foarte clar stabilit: nu fura de la oameni care nu isi permit pierderea si nu ii raneste pe cei care nu merita. La ultimul jaf, echipa lui il tradeaza furandu-i toate lucrurile de valoare si lasandu-l aproape mort in pustietate.

Hotarat sa se razbune, Parker ii urmareste pana in Palm Beach, unde acestia planuiesc sa dea cea mai mare lovitura de care s-a auzit vreodata. Sub identitatea unui texan bogat, barbatul se asociaza cu frumoasa si ambitioasa Leslie (Jennifer Lopez), care este mai mult decat dispusa in a-l ajuta sa dejoace planurile fostilor coechipieri.

Pe langa Jason Statham si Jennifer Lopez, din distributia filmului de actiune Parker mai fac parte Michael Chiklis, Wendell Pierce si Nick Nolte.

63424.jpgDistribuit in Romania de MediaPro Distribution, filmul Parker poate fi vazut, incepand cu 1 martie, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, Cityplex (ConstanAAAAAAAAa, Tulcea si Brasov), Odeon Cineplex (Cluj), Cinema City (Cotroceni, Arad, Arad Galeria, Bacau, Baia Mare, Braila, Cluj, ConstanAAAAAAAAa, Pitesti, Sun Plaza, Timisoara, Targu-Mures, Ploiesti), Cinema Colors 3D (Craiova), Cinema Eugen Ionescu (Slatina), Cortina (Oradea), Cinema Twins (Ploiesti), Cinema Grand Mall (Satu-Mare), Cinema Glendale (Bucuresti).

Recomandari

Newsletter Ele.ro

asa incepe...
  • person

    "traieste cu 1000km/h!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right