John Cusack si prietenii sai sunt "Teleportati in adolescenta"

John Cusack si prietenii sai sunt "Teleportati in adolescenta"
  calendar_month        
Unul dintre cei mai populari actori ai momentului si deopotriva un adevarat simbol al anilor 80, John Cusack revine pe marile ecrane din intreaga lume in comedia exploziva, Teleportati in adolescenta.


Filmul este prezentat de MediaPro Distribution din 2 aprilie in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara si Bacau).

In urma unei colaborari de succes in filmul High Fidelity, John a apelat la Steve Pink pentru a regiza comedia Teleportati in adolescenta, cei doi fiind uniti de o prietenie indelungata.

"Lectia cea mai importanta a acestui film este prietenia", declara Cusack intr-o emisiune. "Ceea ce doresc in viitor pentru mine si pentru toti oamenii, de altfel, este sa ne regasim prietenii. Acesta este cel mai de pret dar pe care il avem in viata."

O comedie care aduce din nou in voga hainele stridente, jambierele si coafura afro, Teleportati in adolescenta ii urmareste pe cei patru barbati: Adam (John Cusack), Lou (Rob Corddry), Nick (Craig Robinson) si Jacob (Clark Duke) intr-o aventura mai putin obisnuita.

Dupa o betie crunta, intr-un jacuzzi, cei patru se trezesc cu mari dureri de cap ... in iarna anului 1986. Dezmeticindu-se cu greu, barbatii reusesc sa inteleaga ca sansa care li s-a oferit in mod miraculos le poate schimba in sfarsit destinele. Unul dintre ei va gasi o noua dragoste, unul va deprinde cum sa ia atitudine in cuplu, al treilea isi va gasi chemarea si ultimul va realiza ca viata este prea frumoasa ca sa o lase sa treaca pe langa el.

Intrebat de un reporter ce ar schimba daca ar avea posibilitatea sa se intoarca in timp, John a declarat ca: ,,Ar trebui sa fac mai multe incursiuni. Mi-este greu sa aleg, probabil as refuza o parte din filmele in care am jucat. Si eventual as face in asa fel incat sa nu intalnesc deloc anumite persoane".

Incepand cu 2 aprilie, Teleportati in adolescenta vine in Romania, in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, Odeon Cineplex (Cluj) si Cinema City (Cotroceni, Cluj, Timisoara si Bacau).

Castiga invitatii la film!

Recomandari