Jumper

Jumper
  calendar_month        
Un adolescent pe nume Davey descopera ca se poate teleporta folosindu-se doar de puterea gandului. Desi la inceput nu stie cum acest lucru este posibil, ulterior afla ca sufera o anomalie genetica ce ii permite sa se teleporteze.

Pe urmele lui, si ale altor jumper-i, se afla o organizatie secreta care urmareste uciderea lor.
89271.jpg


Se pare ca acest film a fost foarte mult asteptat de catre iubitorii de filme de actiune si SF sau fanii actorului Samuel L. Jackson. Dar din pacate a dezamagit cumplit.
Desi in principiu ideea filmului pare ok iar efectele speciale sunt destul de bine facute, nu mi se pare foarte convingator.

Daca ar fi sa vorbesc despre prestatia actorilor, Hayden Christensen (Star Wars Episodes II & III, Shattered Glass) mi s-a parut ca a jucat destul de copilareste si ca rolul nu i s-a potrivit deloc. Acest lucru s-a vazut foarte clar in conversatiile sale din film cu amica sa , actrita Rachel Bilson si nu numai. In schimb , fara retineri, i-as da nota 10 pentru prestatie lui Jamie Bell. Cred ca este cel mai bine conturat personaj din tot filmul. El fiind un alt jumper.Recunosc ca am fost la film pentru ca imi place actorul Samuel L. Jackson insa, din pacate, pentru producatorii filmului nici el nu a reusit sa salveze pelicula. Chiar as putea spune ca este unul dintre cele mai slabe filme ale actorului.

Parere generala? Un film, sec, tras de par, foarte scurt, cu un final jenant si o poveste…dar care este povestea pana la urma?

Cu o distributie buna dar un scenariu foarte slab va recomand sa asteptati filmul sa iasa pe DVD, pentru ca nu merita vazut la cinematograf.

Recomandari