Killer Elite: Infruntarea - peste 30.000 de spectatori, in doar 10 zile

Killer Elite: Infruntarea - peste 30.000 de spectatori, in doar 10 zile
  calendar_month        
Mexic, 1979. Danny (Jason Statham) si mentorul sau, Hunter (Robert De Niro) sunt mercenari care isi pandesc prada. Apare un convoi format din masini de politie care escorteaza mai multe limuzine.

Cu o eficienta nemiloasa, Danny asasineaza tinta. Dar in aceeasi masina se afla si un baiat de 10 ani.

Danny nu poate sa curme viata baiatului, iar acest moment de ezitare duce la impuscarea sa. Hunter ii salveaza viata, dar Danny realizeaza ca nu mai poate continua in bransa asasinilor platiti.

Intre timp, se pune la cale o intriga politica ale carei consecinte vor fi mai indelungate decat se putea banui.

Spionajul britanic a fost atras intr-o alianta secreta si deloc ortodoxa cu seicul Amr Bin Issa, o capetenie renegata din Oman, care mai are doar sase luni de trait.

62515.jpgIn schimbul dreptului de exploatare a rezervelor de petrol, seicul vrea razbunare impotriva celor care i-au ucis fiii, sange pentru sange.

Cu o distributie de exceptie: Jason Statham, Clive Owen, Robert De Niro,Yvonne Strahovski si Dominic Purcell si cu o regie semnata de Gary McKendry, filmul aduce in fata spectatorilor din Romania o poveste reala care ii poarta pe acestia pe intreg globul pamantesc dintr-un capat in celalalt, pentru a lua parte la misiunea imposibila pe care Danny Bryce (Jason Statham) o are de executat si anume sa-i ucida pe cei trei aprigi asasini condusi de Spike (Clive Owen).

Killer Elite: Infruntarea / Killer Elite ruleaza in aceasta saptamana la cinematografele bucurestene: Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex (Baneasa), la cinematografele din reteaua Cinema City : Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Baia Mare, Bacau, Braila, Arad, Timisoara, Pitesti si Constanta precum si la Odeon Cineplex Cluj Napoca. De vineri, 21 octombrie, filmul va rula si la Cortina Digiplex Oradea precum si Grand Mall Satu Mare.

Filmul este distribuit de Hollywood Multiplex Operations si are o durata de 105 minute.

Recomandari