Kim Cattrall e geloasa pe Samantha

Kim Cattrall e geloasa pe Samantha
  calendar_month        
Kim Cattrall, actrita care a jucat rolul devoratoarei de barbati Samantha Jones in serialul de succes 'Sex and the City' si-ar dori sa fie la fel de iubita de fani precum alter-egoul ei.

Nu sunt Samantha. Si nici nu vreau sa fiu

Intr-un interviu acordat unei reviste britanice, Kim a declarat: 'Oamenii obisnuiau sa ma invite la evenimente drept Samantha - va vine sa credeti? Pur si simplu vroiam sa tip "Nu sunt Samantha!" Si nici nu vreau sa fiu, oricat de grozava sunt de parere ca e. Nimeni nu este cu adevarat interesat sa ma cunoasca pe mine.'

'Ma simt geloasa pe Samantha deoarece cred ca as putea fi chiar amuzanta sau interesanta daca mi s-ar acorda o sansa.'

Actrita in varsta de 50 de ani si-ar dori sa aiba si abilitatea Samanthei de a vorbi direct si a spune lucrurilor pe nume.

Cu toate astea, Kim nu este cu mult departe de personajul pe care in joaca in film. Este la fel de deschisa in privinta propriei ei sexualitati si chiar a scris carti despre sex si sexualitate.

Secretul unei vieti sexuale implinite

Venind din propria ei experienta, si probabil imprumutand putin si de la Samantha, Kim Cattrall are un pont pentru tinerele femei care isi incep acum viata sexuala si chiar pentru cele care au experimentat deja: masturbarea de la o varsta frageda este secretul unei vieti sexuale de succes.

'Cu cat inveti mai devreme sa te masturbezi, cu atat mai buna va fi viata ta sexuala. Mie mi-a luat ani intregi de auto-descoperire pentru a ajunge acolo - am citit pana si carti scrise de sexologi si am stat dezbracata in fata unei oglinzi pentru a invata moduri de a ma conecta cu corpul meu. Daca as fi experimentat la o varsta frageda as fi reusit poate sa pun bazele unei relatii sexuale mai implinite.'

In 2010 se preconizeaza un 'Sex and the City: The Movie' partea a doua, si se pare ca regizorii au pregatit ceva special pentru actrita - aceasta va incerca sa ramana insarcinata. Pana acum sunt doar zvonuri, dar n-ar fi dragut sa o vedem pe dura femeie de afaceri, incercand sa scoata la iveala femeia sensibila din ea?

Ramane de vazut. Pana atunci, ma intreb ce or mai fi gasit pentru Carrie si Mr. Big. Cine stie ce drama o mai asteapta pe romantica scriitoare de data asta.

Recomandari