Loverboy primeste doua premii

Loverboy primeste doua premii
  calendar_month        
Dupa ce Ada a luat premiul pentru cea mai buna actrita la Sarajevo, George ia la Pristina premiul pentru cel mai bun actor. In plus, Loverboy ia marele premiu pentru cel mai bun film al anului. Pelicula va rula in cinematografe incepand cu 7 octombrie.

Ma bucur pentru premiu, dar premiera de joi imi provoaca cele mai mari emotii. Pentru mine, Luca, personajul din Loverboy e ca un prieten drag. Am incercat sa-l inteleg si acum el o sa ajunga in fata publicului. Cred ca fiecare din noi traim in viata cateva momente de cumpana. Luca traieste un astfel de moment in fiecare zi a declarat George Pistereanu.

Despre Loverboy

Filmul Loverboy aduce in atentia publicului povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei retele de prostitutie. Intrat in acest joc al seductiei, Luca (George Pistereanu) se indragosteste de Veli (Ada Condeescu), una dintre potentialele sale victime. Prima dragoste se dovedeste a fi primejdioasa pentru ambii tineri si cei doi trebuie sa ia decizii care le vor schimba viitorul.

Loverboy este singurul film romanesc selectat in acest an la European Film Awards. Acesta a intrat in lista celor 45 de filme europene din marea competitie pentru premiul cel mare - Oscarul european. Anuntarea castigatorilor va avea loc pe 3 decembrie la Berlin in cadrul celei de-a 24 editie a European Film Awards.
62496.jpg


Ada Condeescu care interpreteaza rolul Veli in filmul "Loverboy" a primit premiul "The Heart of Sarajevo" (Inima orasului Sarajevo) pentru cea mai buna actrita.

Filmul regizat de Catalin Mitulescu a avut premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes din acest an, in sectiunea Un Certain Regard.

Vineri, 7 octombrie, George Pistereanu si Ada Condeescu se intalnesc cu fanii

George Pistereanu si Ada Condeescu vor avea o sesiune speciala de autografe la premiera filmului Loverboy. Vineri, de la ora 19.00, la Grand Cinema Digiplex, cei doi actori se vor intalni cu fanii si vor semna afisele de la noul lor film - Loverboy.

Loverboy este cel mai nou film regizat de Catalin Mitulescu, cu Ada Condeescu si George Pistereanu in rolurile principale. Acesta va fi in toate cinematografele din tara incepand cu 7 octombrie.

Alte articole despre
Recomandari