Magie in Manhattan

Magie in Manhattan
  calendar_month        
O poveste clasica Disney se intrepatrunde cu lumea moderna din New York-ul zilelor noastre, intr-un basm despre o printesa (Amy Adams) din tinutul Andalasia, care e azvarlita in inima New York-ului de o regina malefica (Susan Sarandon).

La scurt timp dupa sosirea ei aici, Printesa Giselle incepe sa isi schimbe perspectiva asupra vietii si iubirii, dupa ce intalneste un chipes avocat (Patrick Dempsey). Oare felul cum e privita iubirea in basme are sanse sa supravietuiasca in lumea reala?

O comedie energica, originala, plina de viata, cu o intorsatura moderna inclusa intr-o poveste Disney clasica, Magie in Manhattan combina fantezia, actiunea, muzica, efectele create pe computer si animatia desenata manual, creand o comedie romantica absolut unicat, pentru toate varstele.

Bucurandu-se de o distributie alcatuita numai din vedete, Magie in Manhattan este un film regizat de Kevin Lima ("Tarzan," "Eloise at Christmastime") si produs de Barry Josephon ("Hide and Seek," serialul TV "Bones") si Barry Sonnenfeld (ambele filme "Oameni in negru", serialul de televiziune "Pushing Daisies").

Pentru frumoasa Giselle (Adams), viata este ca un basm... in cel mai adevarat sens al cuvantului!Ea are tot ce ii trebuie unei printese perfecte - un chip frumos, o inima curata, o voce melodioasa si incredibila calitate de a comunica direct cu animalele - toate lucrurile minunate pe care ne-am astepta sa le gasim in lumea ei, in Andalasia… care, intamplator, este o lume a desenului animat. Dorinta lui Giselle de a intalni un print chipes, iubitul visurilor sale, cu care sa traiasca acel "sarut al iubirii adevarate" se indeplineste cand Printul Edward (James Marsden) ii aude trilurile de soprana si se grabeste sa i se alature in cantec.

Chiar a doua zi, in drum spre locul unde avea sa se tina nunta ei cu Edward, Giselle cade sub vraja Reginei Narissa (Sarandon), care nu se va da in laturi de la nimic pentru a o impiedica pe aceasta fata sa puna mana pe tronul ei. Giselle este exilata intr-un loc cat mai indepartat de acest regat de poveste... Nu mai este un personaj animat, intr-un taram plin de muzica si culoare, ci se transforma intr-o femeie adevarata, ajungand intr-un loc cat se poate de lipsit de magie:Manhattan-ul zilelor noastre.

In ajutorul ei, in acest loc nou si ciudat, aceasta "aproape-printesa" gaseste un avocat de divorturi cat se poate de prozaic, pe nume Robert (Dempsey), dar si pe fetita lui, Morgan (Rachel Covey). Cand Printul Edward al lui Giselle, care nu mai este nici el personaj de animatie, soseste la New York impreuna cu servitorul sau Nathaniel (Timothy Spall), urmat apoi de cel mai bun prieten al lui Giselle, un veveritoi pe nume Pip, tanara descopera cum cele doua lumi ale sale intra in coliziune directa si se trezeste intrebandu-se daca este posibil ca perspectiva ei de poveste asupra iubirii - cu tot tacamul, inclusiv "si au trait fericiti pana la adanci batraneti" - sa supravietuiasca in lumea noastra.

Numeroasele personaje reale si fantastice din acest film sunt aduse la viata de o echipa de actori minunati, intre care: actrita nominalizata la Oscar Amy Adams("Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby," "Charlie Wilson's War," "Junebug"), Patrick Dempsey (serialul TV "Anatomia lui Grey", "Sweet Home Alabama"), James Marsden ("Hairspray," "Superman Returns"), Timothy Spall ("Harry Potter and the Goblet of Fire," "The Last Hangman"), Idina Menzel ("Rent," "Ask the Dust") si actrita premiata cu Oscar Susan Sarandon ("Mr. Woodcock," "Shall We Dance").Recomandari

Newsletter Ele.ro

Slide-uri cu fotografii personale si colectii de flori ,picturi ,oua incondeiate!(28 de slide-uri)
  • person

    "articolele publicate pe site in varianta necenzurata si adresele paginii mele web!"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right