Nume de cod: Agentu' de serviciu

Nume de cod: Agentu' de serviciu
  calendar_month        
Cedric "The Entertainer", Lucy Liu si Nicollette Sheridan fac echipa in filmul de actiune/comedie Nume de cod: Agentu? de serviciu/ Code Name: The Cleaner.

Cedric "The Entertainer" joaca in rolul Jake, un tip normal, dupa toate aparentele, care se trezeste intr-o camera de hotel, cu o durere groaznica de cap, alaturi de un cadavru si o geanta in care se afla 250,000 de dolari.Ca si cum nu ar fi fost de ajuns, Jake nu-si mai aduce aminte cum a ajuns acolo si cine este el. Frumoasa si misterioasa Diane (Nicollette Sheridan) apare in peisaj pretinzand ca este sotia lui Jake, ducandu-l pe acesta intr-o casa magnifica, care, spune ea ca ii apartine.


Atunci cand Jake descopera ca Diane incearca sa-l drogheze, el fuge de acolo si se refugiaza intr-un local, unde da peste Gina (Lucy Liu), o chelnerita care pretinde ca este prietena lui. Ea ii spune ca in realitate lucreaza ca administrator pentru un producator de jocuri video, dar Jake este convins ca in realitate el este agent CIA , iar numele lui de cod este "The Cleaner" . De aici incolo, convingerea lui se confirma la fiecare pas.

89001.jpg


Curand, pe urmele lui Jake si ale Ginei apar agentii FBI, precum si Riley (Will Patton), un angajat de la o companie de jocuri video, care ii spune lui Jake ca a ascuns un dispozitiv de tehnologie avansata care l-ar putea incrimina pe Hauck (Mark Dacascos), directorul executiv al companiei, implicat intr-o afacere uriasa cu arme, aflata in plina desfasurare.

Printre toate aceste lucruri, Jake are flash-back-uri in care se afla intr-o zona de razboi si asambleaza o arma. El isi da seama ca este singurul care va putea dezlega misterul identitatii lui precum si a celor din jurul sau.


Regia filmului este asigurata de Les Mayfield, iar scenariul de Robert Adetuyi si George Gallo.

Recomandari

Newsletter Ele.ro

iubire
  • person

    "dragostea se castiga, respectul se merita....."

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right