Personaje favorite din filmele romantice

Personaje favorite din filmele romantice
  calendar_month        
Nu e nimic mai placut decat sa vezi un film cu un actor care-ti place atat fizic cat si cum joaca. Am cautat prin miile de filme bune personajele cele mai indragite.

Iata pe cine am ales:

Leonardo DiCaprio ca Jack Dawson (Titanic)

Nu ne-am dori sa fim pe un vapor ce se scufunda dar daca s-ar intampla asta , ne-am dori sa fim alaturi de Jack Dawson. Chimia dintre Leo si Kate ar fi putut topi iceberg-ul iar cel mai romantic aspect al filmului a fost iubirea intensa a celor doi. Incercand sa se salveze de pe vas, desi se cunosteau de putin timp, Jack si Rose erau devotati unul altuia.

Will Smith ca Alex Hitchens (Hitch)

Ca doctor in date-uri, Alex nu si-ar fi imaginat niciodata cat de greu este sa o cuceresti pe columnista Sara Melas. In timp ce isi ajuta un client sa-si cucereasca aleasa, Alex , suav si sexy trebuie sa munceasca mult sa o cucereasca pe Sara. Cand nici o smecherie de-a lui nu merge si totusi Sara ajunge sa-l iubeasca intr-un final, Alex realizeaza : cheia succesului in iubire este sa fii tu insuti.

Tom Cruise ca Jerry Maguire (Jerry Maguire)Ne-a cucerit complet Tom Cruise, cand ii spune asistentei lui , Dorothy : You complete me. Uh, nimic in plus de adaugat.

John Cusack ca Lloyd Dobler (Say Anything)

Era anul 1989 cand John Cusack si personajul sau Lloyd a cucerit inimile tuturor. Baiatul normal care cucereste fata extraordinara. Dupa acest film speram din tot sufletul sa ne gasim fiecare cate un Lloyd al nostru.

Patrick Swayze ca Johnny Castle (Dirty Dancing)

Nimeni nu se misca mai bine ca Johnny in Dirty Dancing, rol jucat de Patrick Swayze. Instructorul de dans intra in lumea lui Baby Houseman. Iar cand acesta ii i-a apararea spunand replica: "Nobody puts Baby in a corner" ne-am topit in pantofii nostri de dans.

89633.jpg

Richard Gere ca Edward Lewis (Pretty Woman)

Sa lucrezi ca prostituata nu e chiar cel mai romantic lucru insa cand Julia Roberts il intalneste pe Richard Gere lucrurile se schimba. In unul din cele mai romantice momente, Edward si Viv , alaturi de muzica clasica , flori si sampanie se saruta pasional.

Tom Hanks ca Forrest Gump (Forrest Gump)

La inceput, Tom Hanks ca Forrest Gump poate parea prea putin romantic, insa cu cat filmul inainteaza, si il vedem pe Forrest in relatia cu Jenny lucrurile se schimba. De la protectia pe care i-o ofera lui Jenny, ajutorul in problema cu drogurile si confortul pe care i-l creeaza am putea crede ca telul in viata al lui este sa fie cu Jenny. Ce poate fi mai romantic de atat?

Recomandari

Newsletter Ele.ro

5 ani un dosar plic A4
  • person

    "ce iubim mai mult? pe noi, pe ei, viata pe care o ducem, locul in care ne aflam ce iubim?"

Blog Ele.rochevron_right
Forum Ele.rochevron_right