Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi
  calendar_month        
Din 19 mai se intorc Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi. Cel mai asteptat film al anului, al patrulea film din seria Piratii din Caraibe, se bucura de o distributie internationala care ii include pe Johnny Depp, Penelope Cruz, Ian McShane, Kevin R. McNally, Astrid Berges-Frisbez, Sam Claflin si Geoffrey Rush.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi incorporeaza distractia, aventura si umorul capturand intreaga actiune, de aceasta data in Disney Digital 3D™ si IMAX 3D incepand cu 19 mai in toate cinematografele partenere din tara.

Singura posibilitate de a lansa "Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi in 3D era sa il filmam in 3D" spune Jerry Bruckheimer. Iar acesta este unul dintre primele mari filme de aventura filmate in 3D in locatii adevarate, nu cu un fundal verde in spate. Pe ape si mai tulburi este primul film de lung metraj filmat in 3D cu revolutionarele camere digitale RED.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi promite sa mentina faima filmelor din seria Piratilor prin noua aventura epica, plina de actiune, infatisand atat personaje vechi, cat si personaje noi, pline de umor, platouri de filmare uimitoare si locatii magice. Producatorii s-au mobilizat si au avut ocazia sa creeze scene memorabile, bazandu-se pe succesul inregistrat de seriile precedente. si-au adus aminte de unele dintre cele mai frumoase scene din timpul filmarilor si au pornit intr-o calatorie ce i-a condus pe noi culmi creative.

Jerry Bruckheimer, Rob Marshall, Ted Elliott si Terry Rossio au stiut care sunt avantajele crearii unor noi personaje si continuarea evolutiei celor pre-existente, dar ce a fost clar din capul locului a fost faptul ca Jack Sparrow trebuia sa ramana acelasi Capitan Jack Sparrow. "A fost un intreg proces de regasire a personajelor," spune Johnny Depp, "dar sincer cred ca Jack Sparrow s-a regasit acum multa vreme."
62358.jpg


Intr-adevar, farmecul lui Penelope Cruz, premiata cu Oscar in 2009, a fost doar unul dintre aspectele definitorii ale filmului, dar si punerea ei in scena alaturi de Johnny Depp cu care a mai jucat in urma cu cativa ani in Blow. Iar faptul ca Penelope era deja o fana a seriei Piratilor din Caraibe nu a fost deloc um dezavantaj. Sunt un mare fan al primelor trei filme, marturiseste ea, si a ceea ce a reusit Johnny sa faca in acestea. Este o aventura grozava pentru orice actor sa joace in acest film. Este o aventura zi de zi; nu ai cum sa te plictisesti.
Ted Elliot si Terry Rossio, consacrata echipa care a scris inainte de Piratii din Caraibe scenarii clasice precum Alladin sau Shrek, au sapat chiar mai adanc in cufarul cu comori ale piratului, au descoperit intamplarile sale petrecute pe mare, traditii si mitologii pentru Pe ape si mai tulburi, dispunand si de sugestiile din mult admiratul roman cu acelasi titlu al lui Tim Powers. Principalul scop a fost acela de a crea o poveste de sine statatoare, mai degraba decat a continua trilogia, precizeaza Rossio.

Filmul beneficiaza de o coloana sonora de exceptie, orchestrata de Hans Zimmer, castigatorul al Oscarului pentru cea mai buna coloana sonora in 1995 pentru Lion King si nominalizat de alte 7 ori la premiile Academiei Americane. Pentru acest film, Zimmer a colaborat cu celebrul duet mexican de chitara, Ringo y Gabriela.

Piratii din Caraibe: Pe ape si mai tulburi va ajunge in cinematografe pe data de 19 mai 2011 in Disney Digital 3D.Pirates of The Caribbean 4 pe video.ele.ro

Recomandari